De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige lege confetti shooter 28cm

Onze handmatige lege confetti shooter voor de laagste prijs van Nederland! Deze confetti shooters kunt u zelf vullen met confetti.

Confetti is een van de eerste feestartikelen óóit! Eind 19e eeuw werd dit feestartikel al gebruikt om feestelijke gebeurtenissen een speciaal effect te geven. Tegenwoordig is confetti niet meer weg te denken uit de partyscene. Deze confetti shooter is de kleinste in ons assortiment en heeft een bereik van 4-6 meter. Daarom worden deze confetti shooters vaker gebruikt op kleinere gelegenheden zoals een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of een winkelopening. Het afschieten van onze confetti shooters wordt vaak ervaren als hoogtepunt van het moment!

Combineer jouw favoriete kleuren tot jouw ideale spektakel!

De Horeca Bazaar wil altijd blijven vernieuwen, zo ook met onze confetti shooters! Naast al onze kleuren in ons assortiment , kunnen wij u de kans bieden om uw eigen kleurenmix samen te stellen voor in de party popper. Stem de kleuren af op uw bedrijfskleuren, voetbalkleuren of de kleuren van uw organisatie voor een onvergetelijk evenement!

De confetti shooter kunt u zelf vullen met uw eigen confetti en is voor eenmalig gebruik. U kunt de hoeveelheid confetti afstemmen om de grootte van het evenement. Laat uw creativiteit zijn gang gaan met uw eigen gevulde confetti shooters! De confetti shooters geven een feestelijke sfeer, combineer de confetti shooters met onze LED foam sticks! Deze zorgt voor de kers op de taart!

Lege confetti omhulsels tegen de laagste prijs van Nederland

Onze confetti shooters zijn afkomstig van MagicFX, de omhulsels zijn niet gevuld met confetti, de kleuren en hoeveelheid kunt u zelf bepalen. Doordat het confetti kanon niet gevuld is met confetti kunt u dit terug zien in de prijs die wij u bieden. Ziet u ergens de lege confetti shooters voor een lagere prijs? Neem dan contact met ons op, dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.63