De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm vulling naar keus

MagicFX confetti shooters met kleur naar keuze zorgt voor een gepersonaliseerd effect! Geef je feest een unieke knal met deze confetti shooters.

  • Vermeld de kleuren combinatie bij het veld opmerkingen van de bestelling
  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is wereldwijd een van de grootste leverenciers in special effects! Ze leveren de meest professionele producten met betrekking tot special effects. Dit is de reden dat wij de confetti shooters van magicFX aan bieden aan u. De party popper is de kleinste variant in ons assortiment en is daardoor perfect voor kleinere activiteiten zoals: kantine feesten, bruiloften of bedrijfsopeningen. De confetti shooter heeft een bereik van 4 tot 6 en kan gevuld worden met 60 gram papieren confetti, ideaal voor kleine activiteiten!

Personaliseer jouw confetti shooter met unieke kleurencombinatie!

Zoals eerder vernoemd kunnen wij u de garantie geven voor een hoge kwaliteit confetti kanon. Naast de kleuren confetti shooters die wij in ons assortiment hebben kunnen wij u iets unieks aanbieden! Bij De Horeca Bazaar is het mogelijk om uw eigen kleuren toe te voegen aan de confetti shooters. Personaliseer uw feest met de kleuren die gebruikt worden in uw bedrijfslogo, organisatielogo of clublogo. Creëer een WOW-effect bij uw eigen personeel of klanten door de gepersonaliseerde confetti shooter en blaas het dak eraf!

Gepersonaliseerde party poppers vindt u bij De Horeca Bazaar!

Onze gepersonaliseerde party poppers bieden wij aan tegen de laagste prijs binnen Nederland! Naast de laagste prijsgarantie kunnen wij u ook garanderen dat onze confetti shooters de hoogste kwaliteit bevatten. Al de partypoppers in ons assortiment zijn afkomstig van MagicFX en geven het perfecte effect.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Papieren party popper 28CM
Papieren party popper 28CM

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 123.66
1 10 9.1 2889
10 10