De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti shooters 80cm vulling naar keus

Maak zelf uw keuze voor een onvergetelijke ervaring op uw feest met deze confetti shooters! Kies zelf de kleur voor uw confetti shooters!

Perfectie, dat is natuurlijk belangrijk bij een festival of feest. Naast dat de DJ op tijd is en de lampen werken is het natuurlijk ook geweldig dat ju zelf uitgekozen confetti door de lucht heen dwarrelt. Dit is natuurlijk te regelen met onze elektrische confetti shooters van MagicFX een van de beste in de feestindustrie! U kiest de kleuren, wij zorgen dat het geregeld werk. Raak de juiste snaar bij uw publiek met onze opblaas gitaar!

Elektrische confetti shooters, een knallend succes in Europa

Naast dat deze artikelen voorheen te vinden waren op festival is er vandaag de dag steeds meer mogelijk voor de kleinere feesten en partijen. Of misschien wel voor een hele bijzondere housewarming! Wat prachtig samen gaat met onze ballonnen. Wij kunnen de vulling van de confetti shooter zo aanpassen dat ie aan jouw droom voldoet!
Met de keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren maakt u van elk feest een persoonlijk spektakel!

Een confetti shooter prijs waar u geen nee tegen kunt zeggen!

Omdat u natuurlijk geef dief wilt zijn van uw eigen portemonnee is een zo laag mogelijke prijs erg belangrijk. De Horeca Bazaar biedt daarom de laagste prijs aan zodat u met een gerust hart uw aankopen kunt doen. En dat voor een product met zelf gekozen kleuren!

Op voorraad! Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
234.98