De Horeca Bazaar

Vlaggenlijnen

Slingers met vlaggetjes in verschillende kleuren; geschikt voor themafeesten en verschillende feestdagen of evenementen.

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zwart
Goud
Standaard
Prijs
Ons uitgaansleven verandert in zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten uit de grond, via social media is precies te zien wat er allemaal te doen is en het uitgavepatroon onder jongeren is erg veranderd t.o.v. 10 jaar geleden. Er wordt kritischer gekeken naar prijs-kwaliteit. Jongeren willen graag geld uitgeven, maar verwachten dan ook meer, willen vermaakt worden, non-stop geprikkeld worden! Dat is belangrijk! We kunnen dan ook stellen dat de feestartikelen en feestdecoratie die wel populair zijn gebleven door de jaren heen, echt een toegevoegde waarde zijn voor de sfeer. Slingers, vlaggetjes en vlaggenlijnen zijn hier een goed voorbeeld van. Wij bieden dan ook vlaggenlijnen aan in veel verschillende kleuren en met veel verschillende prints! De Horeca Bazaar heeft ook bedrukte papieren vlaggetjes verkrijgbaar voor een gepersonaliseerde sfeer!

Voor wie zijn deze slingers met vlaggetjes?

Wij richten ons voornamelijk op horecagelegenheden en festivals, business to business dus. Dat is de reden dat we hebben gekozen voor vlaggenlijnen van maar liefst 10 meter. U kunt denken om volledige uitgaansstraten te kunnen decoreren met deze lange vlaggenlijnen of een vlaggenlijn is wellicht al genoeg voor een kleine horecagelegenheid. Ook voor festivals is decoratie en aankleding natuurlijk erg belangrijk. De eerste sfeerimpressie kan door mooie slingers en vlaggenlijnen gecreëerd worden!

Veel verschillende slingers en vlaggenlijnen voor verschillende themafeesten!

Met een snel toenemend assortiment proberen wij voor ieder themafeest, of voor ieder event, een bijpassende vlaggenlijn of slinger aan te kunnen bieden. Van American party tot oranje artikelen voor het wk, ieder event heeft behoefte aan een bijpassende vlaggenlijn om het themafeest nog meer body te geven. Slingers en vlaggenlijnen zijn vaak de eerste feestartikelen die uw gasten zien, daarom is het van groot belang dat het themafeest meteen de juiste uitstraling heeft!

Slingers met vlaggetjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden niet alleen een zeer breed assortiment slingers en vlaggenlijnen aan, wij bieden deze ook aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dit kunnen doen? Wij kopen onze slingers en vlaggenlijnen enorm grootschalig in, en doen dit direct bij de fabrikant in Azië. Op deze manier creëren wij dubbele schaalvoordelen tijdens het inkoopproces van onze slingers. De marge die wij hiermee extra verdienen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten, aan u dus. Extra voordeel van het zeer grootschalig inkopen van onze vlaggenlijnen en slingers is dat we deze altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service altijd waar kunnen maken. Uw goedkope vlaggenlijnen en slingers kopen voor 15:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.