De Horeca Bazaar

Vlaggenlijn - Blauw wit - 10m

Maak er een spetterend feest van met onze blauw-witte vlaggenlijn!

Waar onze vlaggenlijnen zijn is feest! Deze vlaggenlijn heeft de kleuren blauw met wit. Deze kleuren worden vaak gebruikt in de logo’s van bedrijven of sportverenigingen. Hang deze op in de sportkantine als er een huldiging is van een team dat kampioen geworden is, in het bedrijfskantoor als er een jubileum te vieren is of een verjaardag van een medewerker geeft u een persoonlijk tintje.

Personaliseer uw gelegenheid met onze andere feestartikelen!

Met onze vlaggenlijn geeft u natuurlijk een persoonlijke tint aan uw gelegenheid. Om uw gelegenheid nog persoonlijker te maken kan dat onder andere met onze confetti shooters met vulling naar keus! Deze confetti shooters kunt u laten vullen door ons met de inhoud die u zelf wilt! Papieren confetti, metallic confetti of streamers. De keuze is reuze! Met dit feestartikel creëert u een WOW-effect bij de werknemers of de sportievelingen! Door de knal en alle confetti door de lucht vliegt, wordt dit een gelegenheid die niet snel vergeten zal worden! Versier je feestje met de Oktoberfest Hawaii krans.

Onze blauw-witte vlaggenlijn met gegarandeerd de laagste prijs!

Doordat wij onze vlaggenlijnen grootschalig inkopen, creëren we enorme schaalvoordelen. Doordat wij deze schaalvoordelen creëren kunnen wij meer teruggeven in de prijs aan onze klant! Naast de schaalvoordelen die wij creëren is het ook zo dat wij dit feestartikel altijd op eigen voorraad hebben! Als u dit artikel voor 18:00 besteld, heeft u het de volgende werkdag in huis!

Meer info
Minder info

Nog 1154 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
vlaggenlijn Oktoberfest blauw wit
vlaggenlijn Oktoberfest blauw wit

Wij gebruiken cookies

Haza - Witbaard
EUR 2030-01-01 1.68
1 10 9.1 2889
10 10