De Horeca Bazaar

Vlaggenlijn - Rood geel groen - 10m

Decoreer uw feest met onze vlaglijn en maak uw feest onvergetelijk!

Tegenwoordig zijn er overal wel vlaggenlijnen te vinden! Op ieder verjaardagsfeest waar je ook komt is er wel eentje opgehangen. De vlaggetjes herkent iedereen natuurlijk op vrolijkheid en feest! Vandaar dat dit product een hardloper is in ons assortiment! De vlaggenlijnen zijn overal mee te combineren en komen op ieder event, feest of festival tot zijn recht!

In de oude tijd werden vlaggen gebruikt als identificatiemiddel. In deze oude tijd gebeurde er vaak een groot veldslag. In die tijd was het moeilijk om te weten hoe het veldslag verlopen is, wie heeft er gewonnen? En wie waren beide partijen eigenlijk? Door de vlag van de tegenstander mee te nemen konden ze aan hun eigen volk laten zien dat ze de strijd gewonnen hadden! Na deze strijdt werd er uiteraard een groot feest gevierd!

Met onze vlaggenlijn maakt u uw feest compleet!

Wij willen natuurlijk dat elk feest een onvergetelijk feest wordt! Met onze vlaggenlijnen creëert u de feeststemming waar iedereen op hoopt. Natuurlijk hebben wij nog meer artikelen waarmee u ervoor kunt zorgen dat de genodigde het feest nooit zullen vergeten! In een donkere ruimte kunt u met onze LED foam sticks een echt WOW-effect creëren bij de feestgangers. Deze foamsticks zijn leuk te combineren met onze glow sticks. Met deze artikelen geeft u het feest een unieke kleurrijke beleving!

Onze vlaggenlijnen met de laagste prijsgarantie!

Een feest organiseren is natuurlijk erg ingewikkeld. Waar moet je de artikelen scoren? Waar is zijn de artikelen het goedkoopst? En hoeveel moet ik inkopen om iedereen te amuseren? De Horeca Bazaar is hiervoor de ideale oplossing! Wij kunnen u gegarandeerd de laagste prijsgarantie bieden! Hierdoor zult u nergens deze kwaliteit vlaggenlijn tegen een lagere prijs zien! Ziet u alsnog elders deze producten tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan! Óók zorgen wij ervoor dat u de producten de volgende werkdag in huis heeft als u deze voor 18:00 besteld heeft! Als u bijvoorbeeld net te weinig besteld heeft kunt u deze producten bijbestellen en is het de volgende werkdag in huis!

Meer info
Minder info

Nog 30 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Vlaggenlijn Vastelaovend Limburg
Vlaggenlijn Vastelaovend Limburg

Wij gebruiken cookies

Haza - Witbaard
EUR 2030-01-01 1.8
1 10 9.1 2906
9 10