De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vlaggenlijn - Nederland - 10m

Prachtige vlaggenlijn met opdruk van de Nederlandse vlag!

Decoratie en feestartikelen worden steeds belangrijker in de horeca, op festivals en tijdens andere events. Sfeer en beleving zijn sowieso kernwoorden in onze huidige uitgaanswereld. Festivals en grote mega evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond, juist omdat zij beseffen dat entertainment en het prikkelen van de gasten cruciaal is om op lange termijn concurrerend te blijven. We zien het tegenwoordig ook steeds meer terug in hedendaagse horeca gelegenheden. Denk aan het gebruik van led foam sticks, confetti kanonnen, ballonnen en glow sticks. Dit zijn slechts wat voorbeelden van populaire feestartikelen die worden ingezet om het publiek te vermaken. Ook feestdecoratie is daarbij erg belangrijk. Vandaar ons brede assortiment aan slingers en vlaggenlijnen, die het feestje helemaal afmaken.

Slingers met vlaggetjes van de Nederlandse vlag

Zoals gezegd is feestdecoratie zeer belangrijk en is het daarbij vooral leuk om naar details te kijken. Match het thema van uw feest of event met uw feestdecoratie en het totaalconcept zal nog beter binnenkomen. Zo zijn deze vlaggenlijnen zeer populair tijdens Koningsdag, wedstrijden van het Nederlands elftal of andere sportevenementen. Onze vlaggenlijnen hebben een totale lengte van 10 meter en zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld straten of woningen volledig mee te decoreren.

Slingers met vlaggetjes tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden het breedste en leukste assortiment feestartikelen en feestdecoratie tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! Wij zeggen het niet alleen, wij maken het ook nog eens waar. Wij importeren onze producten direct bij de fabrikant, en doen dit enorm grootschalig zodat we dubbele inkoopvoordelen creëren. Deze inkoopvoordelen geven we vervolgens weer terug aan onze relaties in de vorm van de laagste prijsgarantie.
Een bijkomend voordeel van het feit dat we onze vlaggenlijnen zo enorm grootschalig inkopen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Koop uw vlaggenlijn met Nederlandse kleuren vandaag voor 18:00 uur online, dan is het morgen al bij u in huis!

Nog 146 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.51