De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vlaggenlijn - Multicolor - 10m

Zeer populaire slingers met vlaggetjes met veel verschillende kleuren!

Vlaggenlijnen en slingers zijn al sinds jaar en dag populaire producten om feestelijke gebeurtenissen mee aan te kleden en op te vrolijken. Het is typerend voor deze razend populaire feestdecoratie dat ze door de jaren heen populair zijn gebleven, ondanks alle vernieuwingen op het gebied van feestartikelen en party gadgets. Ons assortiment slingers en vlaggenlijnen blijft zichzelf steeds verder verbreden. Wij bieden voor ieder themafeest of event bijpassende vlaggenlijnen.

Slingers, vlaggenlijnen en vlaggetjes met verschillende kleuren vlaggetjes!

Deze slingers met vlaggetjes in verschillende kleuren is de meest populaire vlaggenlijn in ons assortiment en geschikt voor ieder event ieder feest. Deze multicolor vlaggenlijnen zijn eigenlijk altijd een goed idee! Deze vlaggenlijnen worden veelvuldig ingezet op verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, winkelopeningen, etc. Dit is een slinger van 10 meter lang waardoor hij erg geschikt is voor buitengebruik om zo bijvoorbeeld een gehele straat of outdoor event te versieren. Wat ook gemakkelijk kan met de multicolor LED waxinelichtjes en multicolor led ijsblokjes.

Voor wie zijn deze gekleurde slingers?

Wij richten ons voornamelijk op horeca eigenaren en festival organisatoren. Dat is ook de reden dat we gekozen hebben voor slingers van 10 meter lang, deze zijn geschikt om gehele kroegen en festivals mee te decoreren. Vaak zien we ook dat uitgaansstraten hun eigen evenementen organiseren en daarbij de gehele straat versieren met deze lange multicolor slingers. Vlaggenlijnen en gekleurde slingers zorgen direct voor een zeer gezellige sfeer en zijn zeer belangrijk voor de aanblik van uw event of festival!

Slingers met vlaggetjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij zijn non stop bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons assortiment slingers en vlaggetjes. Wij bieden ons volledige assortiment feestartikelen en feestdecoratie, dus ook deze multicolor vlaggetjes, altijd aan tegen de laagste prijs van Nederland! Vindt u deze vlaggenlijnen van 10 meter elders goedkoper, dan maken wij het verschil met u goed en passen wij direct onze prijzen aan. De reden dat wij onze slingers zo scherp aan kunnen bieden, is dat we enorm grootschalig inkopen en we doen dat direct bij de fabrikant...... Op deze manier slaan we de dure tussenhandelaar dus over en kunnen we de gewonnen marges teruggeven aan onze klanten, aan u dus! Daarnaast geeft het zeer grootschalig inkopen van deze singers ons de mogelijkheid om altijd uit voorraad te leveren en zo onze 24-uurs service ten alle tijden te waarborgen! Uw slingers met gekleurde vlaggetjes online kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Nog 1969 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.51