De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vlaggenlijn - Oranje - 10m

Slingers met oranje vlaggetjes voor Koningsdag of sportevenementen!

Ons uitgaansleven veranderd in een zeer rap tempo. Het uitgaanspubliek wordt kritischer, zijn veel meer gewend en misschien ook wel verwend geraakt. Op grootschalige festivals en evenementen worden ze non-stop geprikkeld, non-stop geëntertaind en wordt niets aan het toeval overgelaten. Alles is tot in de puntjes geregeld. Hier moet je als ondernemer in mee. Wanneer je dat niet doet haken uw gasten vroeg of laat af, zelfs uw meest vaste gasten gaan lopen of krijgen geen nieuwe aanwas. Populaire feestartikelen en feestdecoratie volgen elkaar in snel tempo op, het is belangrijk om vernieuwend te zijn en te blijven. Des te knapper is het dat bepaalde producten in trek blijven. Zo zijn de slingers met vlaggetjes al sinds jaar een dag een populaire manier om horecagelegenheden en festivals te decoreren. Wij bieden de slingers met vlaggetjes aan in veel verschillende kleuren.

Oranje vlaggenlijn van 10m voor een oranje themafeest!

Details zijn van levensbelang! Zoals gezegd is het uitgaanspubliek de laatste jaren kritischer geworden en is het belangrijk om alle details op orde te hebben. Dat is ook de reden dat we verschillende vlaggenlijnen aanbieden. Zo is deze slinger met oranje vlaggetjes een van de varianten die veel wordt gebruikt in horecagelegenheden tijdens Koningsdag, maar ook wanneer er EK of WK wedstrijden voetbal uitgezonden worden. Deze oranje vlaggenlijn zorgen er direct voor dat uw gasten in de juiste sfeer komen voor een gezellige avond! Onze slingers zijn 10 meter lang, daarom ook zeer geschikt voor grote buiten evenementen of om volledige straten te versieren.

Oranje vlaggenlijn kopen in combinatie met andere feestartikelen

Zoals gezegd worden deze oranje vlaggetjes slingers vaak gebruikt tijdens Koningsdag, of wanneer er belangrijk wedstrijden worden gespeeld van "ons" Oranje. Tijdens deze evenementen moet het oranje gevoel meteen aanwezig zijn. Deze oranje vlaggetjes helpen daar natuurlijk bij. Maar wanneer u het ultieme oranje gevoel wil creëren is het zaak om alle details op elkaar af te stemmen. Combineer deze slingers met oranje vlaggetjes met onze oranje Hawaii krans , oranje foam sticks, oranje glow sticks, oranje ballonnen en uiteraard mogen de oranje confetti kanonnen ook niet ontbreken! Met De Horeca Bazaar kunt u het ultieme Oranje feest neerzetten!

Oranje vlaggenlijnen kopen met de laagste prijsgarantie!

Naast de oranje vlaggetjes bieden wij deze vlaggenslingers ook in andere varianten aan; voor ieder thema een bijpassende vlaggenlijn! Wat al onze vlaggenlijnen gemeen hebben; we bieden ze aan met de garantie op de laagste prijs! Ziet u onze vlaggetjes elders tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed. Wij kopen onze vlaggetjes enorm grootschalig in en kunnen daardoor de beste prijzen realiseren. De marge die we hiermee verkrijgen, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!
Bijkomend voordeel van het feit dat we onze oranje slingers dusdanig grootschalig inkopen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw oranje slingers met vlaggetjes vandaag online kopen voor 18:00 uur = morgen al bij u in huis!

Nog 3077 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.2