De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof wijnglazen - 27cl - Transparant

Deze wijnglazen zijn onbreekbaar en daarom geschikt voor ieder festival!

Het wordt tegenwoordig ook steeds lastiger. Echt glas gebruiken op een festival is eigenlijk geen doen, om de haverklap valt er weer een glas kapot en dat is natuurlijk hartstikke zonde. Maar plastic bekers zijn eigenlijk ook niet meer te gebruiken, het is niet goed voor het milieu. Daarnaast zorgt het ook nog voor enorm veel opruimwerk. En daar heeft natuurlijk niemand zin in!

Onze polycarbonaat glazen zijn hiervoor een perfecte vervanger! Deze glazen zijn natuurlijk wel aan de iets prijzigere kant als u het vergelijkt met de plastic wegwerp glazen, maar uiteindelijk krijgt u dit allemaal terug! Dit komt doordat de polycarbonaat glazen niet kapot te krijgen zijn! Ook zijn deze glazen geschikt voor de vaatwasser, hierdoor kunt u ze uiteraard vaker dan een keer gebruiken. Uiteindelijk bent u zelf goedkoper uit, en bent u goed bezig voor het milieu!

Combineer jouw polycarbonaat wijnglazen met onze andere partygadgets!

Wij hebben natuurlijk enorm veel partygadgets in ons assortiment die uw feestje net een extraatje geven. Zo hebben wij onder andere LED ijsblokjes in ons assortiment. Deze geven licht als ze in aanraking komen met een vloeibaar middel. Een echte aanrader voor uw feestje! Maar er zijn nog meer lichtgevende feestartikelen die uw feestje onvergetelijk maken. Met onze sound activated LED armbandjes zorgt u voor een super vette sfeer, deze armbandjes reageren op geluidsgolven. Op de maat van de muziek geven deze armbandjes licht, super gaaf toch!

9.1
2753 Beoordelingen
"Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen."