De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof wijnglazen - 27cl - Zwart

Beste prijs-kwailiteitsverhouding voor polycarbonaat glazen, alleen bij De Horeca Bazaar.

Op festivals en feesten zie je niemand meer gebruik maken van echt glas, dit heeft natuurlijk te maken met de veiligheid. Maar wat ook meetelt is dat glas snel kapot gaat en het dus duur is om steeds nieuwe glazen te kopen. Ook wegwerpbekers ga je steeds minder zien, en vanaf 2021 zelfs helemaal niet meer. Dit heeft te maken met de nieuwe wetgeving. Het is slecht voor het milieu om wegwerpplastic te gebruiken. De ideale oplossing voor deze problemen is polycarbonaat!

Waarom polycarbonaat kunststof wijnglazen van De Horeca Bazaar gebruiken

Polycarbonaat is een harde plastic variant die niet kapot te krijgen is. Een ander groot voordeel van onze polycarbonaat kunststof wijnglazen is dat ze herbruikbaar zijn. Je kunt ze prima in de vaatwasser doen of natuurlijk afwassen. Dit kost je dus in het begin wat meer geld dan wegwerpplastic. Maar je kunt er vaker mee doen en bespaard flink wat opruimkosten!

Onze zwarte polycarbonaat kunststof wijnglazen zijn prachtig

Iedereen kent natuurlijk de normale doorzichtige wijnglazen. Deze zijn super mooi, maar als je jouw feestje een thema wil geven kunnen onze zwarte polycarbonaat kunststof wijnglazen daar zeker in bijdragen! De zwarte wijnglazen zien er heel strak uit en kunnen dus gebruikt worden voor serieuze evenementen. Maar ook als je bijvoorbeeld een black & white party geeft kun je ze perfect combineren met onze witte polycarbonaat kunststof wijnglazen. Uiteraard is het mogelijk om deze polycarbonaat wijnglazen te bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo.

De 24-uurs service van De Horeca Bazaar

Ook voor de zwarte polycarbonaat kunststof wijnglazen geldt dat als je ze voor 18:00 besteld je ze de volgende dag in huis zult hebben. Als je vragen heeft over bijvoorbeeld het bedrukken van deze polycarbonaat kunststof wijnglazen kun je gerust bellen naar onze klantenservice.

Slechts 865 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
3.56