De Horeca Bazaar

Kunststof wijnglazen - 48cl - Wit

Heb je ooit zulke mooie wijnglazen gezien? Dacht het niet! En nu ook nog bedrukbaar.

Stel je voor: Je bent opstap met je maten en je besluit lekker gek te doen en niet op je geld te letten. Dan denk je natuurlijk aan: Juist ja, Champagne! Voor een fles champagne moet je doorgaans diep in de buidel tasten. Op het moment dat klanten dan besluiten dit te doen willen ze natuurlijk meer dan alleen die fles. En dat betekent mooie bijpassende glazen. Je kunt natuurlijk kiezen voor de standaard champagne glazen, maar je kan ook voor een wat luxer glas gaan. Zoals dit bedrukbare polycarbonaat glas. Dit glas is ideaal voor champagne in een club of voor een wijntje bij een chique bar.

Polycarbonaat glazen goed voor het milieu

Omdat het milieu steeds belangrijker wordt en wij dit als De Horeca Bazaar ook heel erg belangrijk vinden, hebben we een ruim assortiment aan polycarbonaat in het leven geroepen. Polycarbonaat is hardplastic wat niet kapot te krijgen is! Dit scheelt je een hoop glasscherven en nieuwe wijnglazen kopen. Ook scheelt het op evenementen heel erg veel wegwerpplastic, en dat is het aller belangrijkste!

Maak de beleving compleet met ons brede assortiment

Bij De Horeca Bazaar hebben we veel meer dan alleen polycarbonaat. Bij ons kun je alles vinden om de bezoekers van je evenement een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Zo kun je naast onze glazen je bottleservice upgraden met onze “LED stickers” die zorgen voor een prachtig effect bij het neerzetten van de fles!

Meer info
Minder info

Nog 6338 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Kunststof wijnglazen 48cl wit kopen
Kunststof wijnglazen 48cl wit kopen
Kunststof wijnglazen wit 48cl
Kunststof wijnglazen wit 48cl
Goedkope kunststof wijnglazen 48cl wit
Goedkope kunststof wijnglazen 48cl wit

Wij gebruiken cookies

Fleur Plastics
EUR 2030-01-01 3.87
1 10 9.1 2889
10 10