De Horeca Bazaar

Kunststof wijnglazen - 27cl - Wit

Zorg voor een fantastisch evenement met onze polycarbonaat wijnglazen!

De zomerse dagen, wie wilt dat nou niet? Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen! Heerlijk op het terras, op een festival of op een evenement. Een wijntje kan overal bij! Maar het milieu wordt natuurlijk ook steeds belangrijker. Wegwerp bekers kunnen eigenlijk niet meer. Deze worden super snel weggegooid, en dit is natuurlijk enorm slecht voor het milieu. De meeste worden gerecycled, maar ook veel belanden er op straat, in de zee of in de prachtige natuur. En dit willen wij tegen gaan door middel van onze polycarbonaat glazen!

Deze polycarbonaat glazen zijn haast niet kapot te krijgen! Hoe hard je ook je best doet, hoe hard je ze ook laat vallen, hoe hard je er ook op gaat staan, ze gaan maar niet stuk! En dit is natuurlijk top, want normaal glas gebruiken is gevaarlijk, en enorm duur. De kans dat de glazen kapot vallen zijn enorm, zo ben je veel geld kwijt aan alle glazen die gekocht worden. Onze polycarbonaat glazen lijken daarentegen ook nog eens op echte glazen! Er zit dus eigenlijk geen een nadeel aan onze polycarbonaat wijnglazen!

Naast de wijnglazen kunt u uw evenement ook super leuk decoreren bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar staat natuurlijk bekend om zijn brede assortiment met betrekking tot feestartikelen, en daar valt decoratie natuurlijk ook onder! Wij verkopen enorm veel decoratie die een echte toevoeging kunnen zijn voor uw evenement! Zo hebben wij ballonnen in ons assortiment. En voor de echte zuipfeesten hebben wij nog enorm veel shotglazen in ons assortiment, deze zijn natuurlijk geschikt voor de sterkere dranken buiten wijn om...

Meer info
Minder info

Slechts 656 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Kunststof wijnglazen 27cl wit
Kunststof wijnglazen 27cl wit

Wij gebruiken cookies

RBDRINKS
EUR 2030-01-01 3.56
1 10 9.1 2889
10 10