De Horeca Bazaar

Kunststof wijnglazen economy - 20cl - Transparant

Een simpel maar strak design en ook nog is stapelbaar! Het ideale wijnglas voor op festivals!

Kunststof glazen wordt een steeds groter begrip in Nederland. Dit heeft een aantal verschillende redenen. Een paar van deze redenen zijn: de overheid is steeds meer aan het focussen op milieu vriendelijkheid, kunststof glazen worden steeds beter van kwaliteit, de prijs van kunststof glazen wordt steeds minder en ze zijn simpelweg gewoon makkelijker en goedkoper in gebruik. Hoezo zijn kunststof glazen dan makkelijker in gebruik denk je misschien? Dit komt omdat kunststof glazen gemaakt zijn van polycarbonaat (het zelfde materiaal als dat van onze shotglaasjes). een haast onbreekbaar soort plastic. Dit polycarbonaat zorgt ervoor dat de glazen niet kapot kunnen en dus makkelijk hergebruikt kunnen worden. Daarbij zijn de kunststof glazen ook mooier dan plastic wegwerp bekers en liggen veel beter in de hand. Deze kunststof wijnglazen zijn zó ontworpen dat ze én mooi (maar toch simpel), én handig in gebruik zijn. De kunststof wijnglazen zijn namelijk allemaal stapelbaar! Dit maakt het opbergen, in tegenstelling tot andere wijnglazen, veel gemakkelijker. Wil je misschien toch een klassiek wijnglas? Bekijk dan onze kunststof glazen lijn.

Kunststof wijnglazen met de laagste prijsgarantie

Bij ons op de site kan je zeker zijn dat je de zelfde producten nergens anders goedkoper zult vinden. We bieden je namelijk de laagste prijsgarantie aan! En aan deze afspraak houden we ons. Wanneer je ergens anders toch het zelfde artikel goedkoper ziet, laat dit ons even weten, dan passen we de prijs direct aan en matchen we jou het verschil! We kopen al onze producten grootschalig in en dit resulteert in grote voorraad. Daarom kan er ook altijd uit voorraad, snel geleverd worden. Wanneer je vóór 18:00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis!

Meer info
Minder info

Nog 2371 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Kunststof wijnglazen economy 20cl
Kunststof wijnglazen economy 20cl
Kunststof wijnglazen economy 20cl kopen
Kunststof wijnglazen economy 20cl kopen

Wij gebruiken cookies

Global Glass
EUR 2030-01-01 1.38
1 10 9.1 2908
10 10