De Horeca Bazaar

Kunststof wijnglazen - 20cl - Transparant

Onbreekbare plastic wijnglazen voor iedere buitengelegenheid!

Kunststof wijnglazen 20cl transparant Kunststof wijnglazen 20cl transparant ko
De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar nieuwe trends en gebruiken op feesten, festivals en andere evenementen, precies hierom is de nieuwe hard plastic drinkglazen collectie toegevoegd aan ons assortiment. Op veel evenementen, waar vooral de wat chique of luxe evenementen het voortouw nemen, zijn de polycarbonaat plastic beker collectie steeds populairder. De onbreekbare bekers zijn veilig, hebben een goede kwaliteit en zijn gebruiksvriendelijk. De bekers hebben een CE-keuring en zijn zo gewild vanwege de kwaliteit, de wijn zal qua geur of smaak niks verschillen en het scheelt enorm in budget wanneer een organisatie kiest voor het gebruik van de polycarbonaat glazen tijdens een evenement. Ook onder particulieren zijn deze onbreekbare wijnglazen ontzettend populair voor op het terras of tuinfeestje.
Ook leuk voor tuinfeestjes zijn onze Rode en Zwarte American red cups. Perfect voor een potje beerpong!

Polycarbonaat bekers verkrijgbaar voor de scherpste prijzen van Nederland

De hard plastic drink bekers zijn, zoals eerder vernoemd, erg populair vanwege de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en uiteraard de uitstraling die het glas heeft. De glazen zijn onbreekbaar en hierdoor zullen organisaties weinig troep hebben om naar om te hoeven kijken. Ook particulieren die gebruik maken van de hard plastic drink bekers tijdens bruiloften, gala’s, jubileums, etc. zullen merken dat het qua tijd en geld een hoop scheelt.
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."