De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof bierglazen evenementen - 40cl - Transparant

Onbreekbare kunststof bierglazen voor elk event! Verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland.

Kunststof glazen. Een echte must voor elk evenement. Jij wilt je gasten zo goed mogelijk ontvangen en ze de mooiste ervaringen meegeven. Dit doe je niet met plastic bekertjes, maar met onze kunststof glazen. Dit ziet er ten eerste veel mooier en professioneler uit! En daarbij zijn kunststof glazen goed voor nog veel meer voordelen. Zo kun je kunststof glazen, in tegenstelling tot plastic bierbekertjes, weer hergebruiken. Daar komt nog bij op dat ze een stuk milieu vriendelijker zijn en je ze makkelijker kunt dragen. In vergelijking met echt glas zijn kunststof glazen veel efficiënter, de kunststof glazen breken namelijk niet wanneer deze vallen. De kunststof glazen kunnen dan ook na afloop van het evenement weer verzameld en afgewassen worden voor het volgende evenement. Deze kunststof glazen voor evenementen zijn perfect voor allerlei soorten events. Met het simpele design en het feit dat ze makkelijk in gebruik zijn, zijn de kunststof glazen dé perfecte oplossing! Of misschien een extra aanvulling op de kunststof glazen lijn: onze polycarbonaat shotglaasjes .

Kunststof glazen kopen doe je bij De Horeca Bazaar!

Wij hebben een aantal afspraken die we met onze klant maken. Een paar hiervan zijn dat we je altijd de beste prijs bieden op ons gehele assortiment, een snelle levering garanderen, een perfecte klantenservice bieden en dat je bij ons de beste kwaliteit ontvangt. Al deze afspraken willen wij ook graag nakomen, daarom vragen wij onze klanten vaak om feedback te geven zodat wij zeker weten dat we deze afspraken kunnen garanderen. De kunststof glazen zijn dan ook van de beste kwaliteit, snel geleverd en voor de laagste prijs op de markt te verkrijgen. Wanneer je de kunststof glazen bedrukt wilt hebben? Geen probleem, neem even contact op met onze klantenservice en we gaan direct aan de slag voor je!

Nog 635 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.15