De Horeca Bazaar

Kunststof bierglazen op voet - 25cl - Transparant

De beste kwaliteit kunststof bierglazen van De Horeca Bazaar!

De lange variant van het bierglas is erg populair tijdens chique evenementen en word vooral gebruikt voor de luxe uitstraling van het glas, ook de gebruiksvriendelijkheid van het plastic glas speelt een grote rol. De CE-keuring van het glas brengt met zich mee dat aan alle veiligheids-, kwaliteits-, en hygiëne-eisen zijn voldaan bij het testen van het glas. Steeds meer horecagelegenheden en evenementen gaan over van disposables naar onbreekbare bierglazen. Ten eerste omdat dit de uitstraling van het event ten goede komt. Ten tweede is het gebruik van polycarbonaat natuurlijk veel beter voor het milieu. Kijk voor een overzicht van al onze polycarbonaat glazen bij onze onbreekbare kunststof glazen. Naast horecagelegenheden en festivals worden de polycarbonaat glazen ook erg veel gebruikt door particulieren tijdens een tuinfeestje of op het terras. Wat ook veel terug te zien is op de terrasjes zijn onze hawaiI kransen. Deze zorgen tijdens speciale feesten voor een echte sfeerbeleving.

De hard plastic glazen, snel geleverd voor de laagste prijs!

Dit polycarbonaat bierglas is onbreekbaar en daarom erg voordelig voor organisaties vanwege het feit dat er weinig rommel achter zaal blijven en uiteraard zullen de kosten hierdoor bespaard worden. Bovendien zijn de hard plastic bierglazen bij De Horeca Bazaar aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland, gegarandeerd. Besteld u de bekers voor 18:00 dan heeft u ze de volgende dag in huis.

Meer info
Minder info

Slechts 520 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Kunststof bierglazen op voet 25cl transparant
Kunststof bierglazen op voet 25cl transparant
Kunststof bierglazen op voet 25cl kopen
Kunststof bierglazen op voet 25cl kopen

Wij gebruiken cookies

RBDRINKS
EUR 2030-01-01 3.13
1 10 9.1 2908
10 10