De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof bierglazen tulp - 19cl - Transparant

Het ouderwetse tulpje, nu in een kunststof bierglas variant! Tegen de laagste prijs van Nederland.

Kunststof glazen en polycarbonaat glazen worden met de dag steeds populairder. Dit komt mede omdat horeca gelegenheden steeds meer het besef krijgen dat plastic wegwerp bierbekers slecht voor het milieu zijn en dat er veel opruim werk mee gepaard gaat. Wanneer er glaswerk gebruikt wordt dan komt dit vaak met een hoop breuk waardoor er continu weer nieuw glas gekocht moet worden. Met kunststof bierglazen sla je twee vliegen in één klap! Doordat de kunststof bierglazen gemaakt zijn van polycarbonaat zijn ze haast onbreekbaar! Daarbij zijn de kunststof glazen ook nog is her te gebruiken. Naast onze kunststof glazen uit de economy lijn hebben we ook nog de polycarbonaat shotglaasjes in het assortiment zitten. Een perfecte aanvulling op het kunststof glazen assortiment! Net zoals de kunststof wijnglazen.

Onbreekbare kunststof glazen kopen doe je het goedkoopst bij De Horeca Bazaar

Je hoort het wel vaker: "wij zijn de goedkoopste die er zijn". Vervolgens zoek je even verder naar het zelfde product (als voorbeeld een kunststof tulpglas) en je vind vervolgens precies het zelfde kunststof tulpglas op een andere site. Wij van De Horeca Bazaar staan achter onze beloftes. Vind je het kunststof tulpglas ergens anders goedkoper? Meld dit even aan ons, dan passen wij direct de prijs aan op de site en matchen wij jou het verschil! Daar bovenop hebben we ook nog is een erg snelle levering, wanneer je bij ons vóór 18:00 besteld, dan heb je je kunststof tulpglazen de volgende dag alweer in huis.

Nog 2397 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.5