De Horeca Bazaar

Kunststof bierglazen ribbel - 25cl - Transparant

Kunststof bierglas, veilig en voordelig! Laagste prijsgarantie!

Ons uitgaansleven verandert in een zeer rap tempo. Zo schieten festivals als paddenstoelen uit de grond. Ook horecagelegenheden moeten zich verder onderscheiden om hun vaste gasten te blijven trekken. Verschillende concepten worden bedacht en vernieuwende ideeën worden verder uitgewerkt. Op deze manier blijft de horeca levendig en merken we dat horecagelegenheden prima kunnen concurreren met festival en grootschalige evenementen. Wij gaan mee in deze vernieuwingsslag en bieden u de leukste en meest vernieuwende horeca gadgets en functionele producten die nodig heeft om concurrerend te blijven. Zo stappen steeds meer horecagelegenheden over naar het alternatief voor glaswerk; polycarbonaat drinkglazen! Net zoals onze kunststof wijnglazen en kunststof bierpullen.

Kunststof bierglazen van een zeer hoge kwaliteit!

Waar de polycarbonaat bierglazen van voorheen vooral eenvoudig en efficiënt waren, daar krijgen ze tegenwoordig steeds meer de uitstraling en design, waardoor de bierglazen van onbreekbaar plastic steeds populairder worden onder terrassen, horecagelegenheden en ook bij mensen thuis zijn de polycarbonaat bierglazen steeds meer in trek. Buiten horecagelegenheden en festivals, zijn deze onbreekbare bierglazen ideaal voor op het terras en voor een barbecue in de zomer bij u thuis!

Kunststof bierglazen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Bierbekers van kunststof zijn steeds populairder aan het worden, zoals gezegd is het bevorderlijk voor de veiligheid en voor de efficiency van horecagelegenheden en festivals? Wij kopen onze producten altijd direct in bij de fabrikant, op deze manier creëren we inkoopvoordelen die ons een stapje voor geven op de concurrentie. Polycarbonaat bierglazen kopen tegen de laagste prijs van Nederland doe je bij De Horeca Bazaar! Vandaag voor 18:00 online uw kunststof bierglazen bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 6839 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Kunststof bierglazen ribbel 25cl
Kunststof bierglazen ribbel 25cl
Kunststof bierglazen ribbel 25cl kopen
Kunststof bierglazen ribbel 25cl kopen

Wij gebruiken cookies

Global Glass
EUR 2030-01-01 1.8
1 10 9.1 2889
10 10