De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof bierglazen tulp - 28cl - Transparant

Maak elk evenement speciaal met deze kunststof tulp glazen!

De zogenaamde Tulip glazen, perfect voor cocktails en andere zomerse drankjes zijn erg populair op zomerse festivals. Steeds meer festivals en horecagelegenheden stappen dan ook over op polycarbonaat glazen. Deze onbreekbare glazen zijn dus beter voor de portemonnee, beter voor het milieu en zeker beter voor de uitstraling van uw event. De chique polycarbonaat glazen zorgen voor een zeer goede uitstraling. Is chique niet belangrijk voor u? Dan kunt u ook kiezen tussen o.a. onze kunststof wijnglazen of kunststof bierpullen. Deze artikelen zijn stuk voor stuk in te zetten voor compleet verschillende feesten! ZO weet u zeker dat het dak eraf gaat met deze onbreekbare en betaalbare polycarbonaat glazen!

Onbreekbare kunststof glazen voor de laagste prijs!

De Tulip glazen, welke gebruikelijk zijn voor cocktails en andere zomerse drankjes worden niet alleen gegarandeerd op kwaliteit maar zijn bij De Horeca Bazaar ook te verkrijgen met de allerlaagste prijsgarantie. Dit geldt ook voor de andere hard plastic bekers uit de gehele collectie. Bestel de hard plastic cocktail glazen vandaag voor 18:00 en uw bestelling is morgen al bij u in huis!

Slechts 1430 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.96