De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof bierglazen fluitje - 17cl - Transparant

Een prachtig kunststof bierglas in de vorm van een fluitje met de laagste prijsgarantie.

Dit kunststof bierglas heeft een vorm van een fluitje, een prachtig glaasje! Het kunststof bierglas in de vorm van een fluitje heeft een tapmaat van 17cl en een volstrijk van 19cl. In veel kroegen en cafeetjes worden al tijden kunststof glazen gebruikt om zo het afval en de breukschade te verminderen. Met de kunststof bierglazen uit de economy lijn kan je tegen een klein prijsje de beste kunststof bierglazen aanschaffen! Nog andere goedkope polycarbonaat glazen hebben? We hebben ook nog polycarbonaat shotglaasjes in ons assortiment zitten!

kunststof bierglazen kopen op De Horeca Bazaar

De kunststof bierglazen zijn gemaakt van een onbreekbaar plastic genaamd polycarbonaat. Dit soort plastic is enorm hard en is haast onbreekbaar. Je kan zelfs op deze glazen gaan staan zonder dat ze breken! Dit is enorm handig wanneer je de kunststof glazen wilt gaan gebruiken in het uitgaansleven. Hier valt namelijk hier en daar wel is een glas. Een echt glas is dan zo kapot en vormt gevaar voor stappers. Een kunststof bierglas zal niet breken wanneer deze valt en zelfs niet als deze overlopen wordt door de stappers. Bij ons krijg je sowieso de beste prijs die er is. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie aan al onze klanten. Ook dit kunststof bierglas in de vorm van een fluitje heeft de allerlaagste prijs van de markt.

Nog 1467 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.74