De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof bierglazen evenementen - 25cl - Transparant

Het ideale kunststof bierglas voor op evenementen!

Kunststof glazen worden met de dag populairder. Op (buiten)evenementen worden de kunststof gazen natuurlijk al erg lang gebruikt. Het scheelt enorm veel afval wanneer je werkt met hard kunststof glazen in plaats van wegwerp bierbekers. Je kunt statiegeld heffen op de geharde kunststof glazen zodat uw gasten het glas goed bewaren. Op deze manier heeft u en minder afval, en het bespaard u flink aan kosten. Daarnaast is het gebruik van de hard kunststof bekers natuurlijk goed voor het milieu!

Gebruik kunststof glazen in de horeca

Waar het gebruik van kunststof glazen op evenementen al volledig geaccepteerd is, daar maakt het glas in horecagelegenheden juist een enorme stijging in populariteit door. Kunststof glazen werden in de horecagelegenheden al gebruikt tijdens grote evenementen als carnaval, Gay Pride, (waar onze roze/paarse foam sticks razend populair zijn). Echter tijdens de reguliere stapavonden zijn de gasten glaswerk gewend.... Tot een aantal jaar terug. tegenwoordig wordt er a in veel natte horecagelegenheden bier geschonken in kunststof glazen. Kunststof glazen zorgen voor een efficiëntere bedrijfsvoering en geven de horecaondernemer dus gemak en financiële voordelen. We zien dat de opkomst van het kunststof glas snel om zich heen grijpt. Het zal ons niets verbazen wanneer het kunststof glas eerder regel dan uitzondering is in de natte horeca. Zeker na de verkoopcijfers van onze shotglaasjes. Deze polycarbonaat toppers vliegen ook over de webshop uit tegen een verrassend lage prijs!

Kunststof glazen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar is gespecialiseerd in het leveren van horecagadgets, feestartikelen en festivalbenodigdheden tegen de laagste prijs van Europa. Vanwege het feit dat wij ons producten zeer grootschalig inkopen, kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen. Zo ook voor onze kunststof glazen. Wij produceren de kunststof glazen met eigen matrijzen en kunnen daardoor altijd de laagste prijs garanderen voor onze klanten. Een bijkomend voordeel van het grootschalig produceren van onze kunststof glazen, is dat we deze glazen altijd uit voorraad kunnen leveren. Bestel uw kunststof glazen online voor 18:00 uur, en u heeft ze de volgende dag à in huis!

Nog 2165 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.43