De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest foam sticks

Haal dit feestartikel in huis voor uw Oktoberfest spektakel!

Wat is nou een leuker feest dan Oktoberfest! Het feest dat draait om het dragen van gekke hoedjes, maffe pakjes en waar er liters bier worden gedronken ik Duitsland. De Horeca Bazaar ziet een groei in populariteit richting Nederland op het gebied van Oktoberfest feesten, vandaar dat wij naast Oktoberfest hoedjes, Oktoberfest brillen, confetti shooters en vlaggetjes nu ook foam sticks verkopen!

Oktoberfest foam sticks voor een echt feest!

Onze Oktoberfest foam sticks zijn voorzien van een zelf ontworpen sticker! Met de vlag van de Duitse streek waar Oktoberfest vandaan komt (Beieren). Ook staat er in grote letters het woord “Oktoberfest” en verder een glas bier en een braadworst! Hartstikke Duits dus! Daarnaast is deze foam stick van 3 standen voorzien, zo kunt u kiezen voor de flitsende 1ste stand, de langzamere stand en de 3de stand. Zo is er voor elk moment van de avond de perfecte sfeer! Ook zitten er al batterijtjes in de foam sticks, het is een kwestie van het label eruit halen en op het knopje drukken. Lekker makkelijk dus!

Hoe wij deze Oktoberfest foam sticks voordelig aanbieden

Door groot in te kopen in Azië besparen wij veel geld. Hierdoor hebben wij onze producten ruim op voorraad waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over een lange levertijd. Voor 18:00 besteld is morgen is huis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"