De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam sticks oranje

Breng je publiek in andere sferen met LED Foam sticks!

De foam sticks zijn zonder twijfel de snelste stijger binnen de festival gadgets! De zogenaamde led foam sticks zijn sinds 2013 niet weg te denken uit de party scene. Echter wordt de foamstick steeds breder ingezet; wij krijgen erg veel aanvragen van bruiloften, wandelaars, privé feestjes, spinning klassen en de foam stick wordt tegenwoordig zelfs besteld als lichtgevende gadget aan het fietswiel! De foam sticks zijn absolute sfeermakers. Ze zorgen ervoor dat de hoogtepunten van feestjes ook daadwerkelijk hoogtepunten zijn. Het publiek vindt het fantastisch wanneer de led foam sticks het publiek in worden gegooid. Deze led sticks geven het mooiste effect in een donkere ruimte of wat later op de avond. Door het ware wow-effect dat deze sfeermaker brengt; kunnen we met recht zeggen dat de led foam sticks uw evenement een extra dimensie geven! Vergeet niet leuke combinaties te creëren met bijvoorbeeld onze oranje glowsticks en oranje led ballon!

Oranje led foamsticks kopen

De oranje foam sticks worden vooral ingezet op dagen als Koningsdag, EK- en WK voetbalwedstrijden en andere sportevenementen waarin "oranje" moet spelen. Zorg met deze foam led staven voor een ware oranjekoorts en laat zien dat u oog heeft voor details. Wanneer u de led foam sticks combineert met onze oranje shotglazen, oranje led-ballonnen en oranje confetti kanon, dan zal dat elkaar alleen maar versterken

De oranje led stick is verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Bij een bestelling boven de 4800 foam sticks maken we graag een offerte op maat voor u.

Led foam sticks bestellen doet u bij De Horeca Bazaar voor de laagste prijs van Nederland!

Slechts 2433 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
1.48