De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam sticks groen

Foam sticks zijn de party gadget van 2019 en brengen een ongekende sfeer! Vanwege grootschalige inkoop leveren wij de foam sticks met de laagste prijsgarantie!

Led foam sticks zijn in de afgelopen 3 jaar uit gegroeid tot een van de populairste festival gadgets van het moment. Nu kan je gerust zeggen dat een evenement niet half zo succes vol is afgesloten zonder een eind show met een zee van oplichtende foam sticks. Stel je een enorm publiek voor die met z'n alle tegelijk hun led foam sticks aan doen en van voor tot achter het hele publiek oplichten. De foam sticks zijn vanaf nu verkrijgbaar tegen de laagste prijs garantie, en dat gewoon bij De Horeca Bazaar.

Groene led foam sticks: wie maakt er gebruik van ?

We zijn er al over uit dat de led foam sticks al niet meer weg te denken zijn in ons uitgaansleven. Ze zijn een enorme toevoeging tot je evenement of horecagelegenheid en vormen een enorme toevoeging. Ze zijn niet alleen een toevoeging op grote evenementen maar bijvoorbeeld ook voor kleine gelegenheden zoals een examenfeest of een bruiloft. Een bruiloft staat bijvoorbeeld feest en gezelligheid natuurlijk ook centraal en door dat je foam sticks op verschillende wijze kunt toe passen maak je jouw kleine evenement een stuk sfeervoller. Ze kunnen namelijk uitstekend gebruikt worden als decoratie item voor op het grote feest. Je wilt namelijk toch je bruiloft bijzonder, en onvergetelijk maken, ook voor je gasten ?

Groene foam sticks: Hoe werken ze ?

De groene led foam sticks werken, net als al onze andere kleuren, heel simpel. Onder aan de foam stick kunt u met één druk op de knop de drie led lampjes laten branden. Op de led sticks hebben 3 verschillende standen waarmee je ze van langzaam tot snel knipperend kunt aanpassen. De drie lampjes zijn groen gekleurd. Deze groene kleur kan je optimaal naar voren laten komen als je deze foam sticks bijvoorbeeld combineert met de groene vingerlampjes of de groene glowsticks!

De led foam stick zelf is 48 cm lang en heeft een diameter van 4 cm. Om te voorkomen dat de led sticks aan gaan tijdens transport zit er onder aan, bij de aan en uit knop, een plastic lipje die voor gebruik er uit getrokken moet worden om de led lampjes te laten branden. Het plastic lipje zorgt dat er geen contact komt tussen de batterijen zodat hij niet ongewild aangaat tijdens bijvoorbeeld het transport. De led foam stick is ook gewoon uit te zetten om zodat het batterijtje niet verder leeg kan raken. De foam sticks hebben een totale brandtijd van 6-8 uur.

Groene led foam sticks: ook inzetbaar als promotietool

Naast dat de foam sticks er fantastisch uitzien op uw evenement kunt u de foam sticks ook inzetten als bijvoorbeeld promotietool, marketing gadget of zelfs als omzet generator. Zo zie je bijvoorbeeld vaak dat een organisatie aan het einde van de avond de led foam sticks het publiek in worden gegooid. Juist op dat moment krijgen uw gasten het extra 'wauw' gevoel en beginnen dan foto's en filmpjes te maken. Uw gasten gaan dat vervolgens weer op verschillende social media plaatsen en zo ziet iedereen hoe gezellig en sfeervol u het heeft gemaakt op het feest.
De led foam sticks zijn overigens ook nog is bedrukt leverbaar, doordat uw naam, logo of merk op de foam sticks staan komt het publiek constant in aanraking met uw merk in de vorm van bedrukking. Door dat er in de foam sticks ook nog led lampjes zitten geeft het een extra positief effect en is de associatie met uw merk natuurlijk ook positief.
Als laatste zien we ook vaak dat

Nog 17493 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.48