De Horeca Bazaar

Merry Christmas foam sticks

Vier de leukste dagen van het jaar met deze uniek bestickerde foam sticks!

Led foam sticks merry christmas bestellen Led foam sticks kerst kopen
It’s beginning to look a lot like Christmas, toys in every store! Bij wie er nu een liedje in het hoofd begint af te spelen, gefeliciteerd! U bent een echte kerst liefhebber! kerst, het feest dat iedereen lekker met elkaar aan tafel schuift, de tijd voor cadeautje

Kerstsfeer met de Merry Christmas foam sticks!

De standaard Kerstmis is natuurlijk een kerstboom met cadeautjes eronder, maar wat nou als u lekker uit uw dak wilt gaan? De Horeca Bazaar zorgt ervoor dat u met deze Merry Christmas foam sticks een waanzinnige kerstavond heeft. Ook zijn onze confetti shooters een echte must-have voor een geslaagde avond! Deze rode foam sticks zijn ook verkrijgbaar zonder sticker.

Voordelig de kerst in met onze Merry Christmas foam sticks!

Wanneer u de foam sticks of andere feestartikelen koopt bij De Horeca Bazaar dan zit u altijd goed! Dit komt omdat De Horeca Bazaar klanten altijd de laagste prijsgarantie biedt op al onze feestartikelen, dus ook op deze foam sticks. Naast dat we dus altijd de laagste prijs van Nederland hebben, streven we ook naar een perfecte klantenservice!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."