De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm rood

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Deze streamer shooters zijn onmisbaar binnen uw evenement of beurs.

MagicFX is marktleider op het gebied van special effects. Wereldwijd worden de bijzondere effecten gebruikt tijdens evenementen, in de horeca, tijdens festival of grootschalige sportevenementen. MagicFX levert hoogwaardige CO2 effecten, vlameffecten, confetti effecten, streamer effecten en nog veel meer op beleving gebaseerde speciale effecten. MagicFX zorgt ervoor dat uw gasten uw evenement niet meer zullen vergeten en over na zullen praten. MagicFX zorgt voor het WOW-effect onder uw gasten! Wij zijn dan ook erg trots dat we als officiele partner van MagicFX deze producten aan onze relaties aan mogen bieden. Wij combineren de hoogwaardige specialfx van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Rode streamer kanonnen; ultieme must have voor ieder event!

Streamer shooters worden meer en meer populair onder festivalorganisatoren en eventplanners. De vliegende streamers geven een onvergetelijk effect voor uw gasten. Van kleine horecagelegenheid tot immens voetbalstadion; overal waar de streamer shooters gebruikt worden, is het feest. Deze 80cm rode streamer shooters worden veelvuldig gebruikt tijdens bruiloften, en tijdens evenementen met als thema of als sfeer "rood". Ook bij voetbalclubs zijn de rode streamer shooters erg populair. Bezorg uw gasten een avond om lang over na te praten, bezorg uw publiek MagicFX streamer shooters!

MagicFX rode streamer kanonnen kopen kan al vanaf 1 shooter. Voor de aankoop van een grote hoeveelheid rode streamer shooters kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78