De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm oranje

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Streamer shooters met een snelle levertijd.

De streamer kanonnen zijn de ultieme feest gadgets. Als u aan streamers denkt, denkt u automatisch ook aan feest. De streamer shooter staat garant voor een overweldigend effect op uw publiek en gasten. Ideaal als festival gadget, horeca gadget maar misstaat ook zeker niet op bruiloften, bedrijfsfeestjes, bedrijfsopeningen, etc. Meer nog dan confetti zorgen deze streamer kanonnen ervoor dat u nog meer nadruk kunt leggen op de hoogtepunten van de avond. Tegenwoordig wordt beleving meer en meer belangrijk en met de streamer shooter is beleving gegarandeerd.

Het streamer kanon is al per stuk verkrijgbaar. Heeft u interesse om meer dan 300 streamer kanonnen te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken.

Online streamer shooters kopen doet u uiteraard bij De Horeca Bazaar.

Tip: De streamer kannonen worden erg veel aangevraagd bij "oranje" evenementen als Koningsdag, EK- en WK wedstrijden en andere sportevenementen. Om het oranjegevoel nog meer te laten leven onder uw gasten kunt u de oranje streamer shooter makkelijk combineren.

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"