De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm donkerblauw

Streamer kanonnen; onmisbaar als horeca gadgets en festival gadgets! Deze streamers omhelzen het publiek en maken er een avond voor in de boeken van.

al onze special effects komen uit de fabriek van MagicFX. MagicFX is the godfather op het gebied van beleving en entertainment. Groot geworden door hun confetti effecten en confetti effecten, is MagicFX nu niet meer weg te denken uit de hedendaagse party scene wereldwijd! Wij zijn dan ook meer dan trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van MagicFX. Naast de verscheidenheid aan confetti- en streamer effecten, bieden wij ook de CO2-effecten en CO2 gadgets aan van MagicFX. Laat uw publiek echt in verbazing achter en bestel de ultieme special effects gadgets bij De Horeca Bazaar tegen de scherpste prijs van Nederland!

Streamer shooters; ultieme horeca- en festivalgadget!

Streamer kanonnen worden meer en meer populair onder evenementenorganisatoren, tijdens grootschalige popconcerten en op sportevenementen. Echter zien we de streamer kanonnen ook steeds vaker op bruiloften, in de horeca en om bijv een winkelopening op te leuken. Waar streamers zijn, daar is het feest !Deze 80cm donker blauwe streamer kanonnen zijn vooral erg geschikt voor grootschalige evenementen. Zorg ervoor dat uw evenement in gedachten blijft hangen bij uw gasten en gebruik de MagicFX streamer shooters van De Horeca Bazaar!

Het streamer kanon kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een grote hoeveelheid sstreamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78