De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm lichtblauw

Elektrische confetti cannons, must have onder de feestartikelen! Feest als een professional met deze elektrische knallers!

MagicFX is wereldwijd bekend vanwege zijn ultieme special effects. Effecten als CO2 guns, confetti shooters, vlammeneffecten, streamer shooters zijn niet meer weg te denken bij festivals en evenementen. Beleving wordt steeds belangrijker onder het uitgaanspubliek en MagicFX biedt deze beleving voor het uitgaanspubliek. Waar MagicFX groot geworden is met confetti effecten, confetti gadgets en confetti shooters, daar leveren ze nu een totaal assortiment aan specialFX. Vanwege de constante innovatie en zeer hoge kwaliteit van de producten en effecten van MagicFX, zijn wij ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van MagicFX. Wij combineren dekwaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Elektrische confetti cannons; horeca gadget en festival gadget!

Confetti wordt natuurlijk al zeer lang gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Tegenwoordig wordt confetti nog steeds erg vaak gebruikt alleen nu wordt de confetti shooter of de elektrische confetti shooter steeds vaker gebruikt. Deze confetti cannons geven een nog gaver effect vanwege de hoge druk waarmee de confetti het publiek in geschoten wordt. Deze vorm van confetti geeft een adembenemend effect en zorgt ervoor dat de hoogtepunten tijdens de avond ook echt benadrukt worden. Deze 40cm licht blauwe elektrische confetti shooters worden zowel veel gebruikt als horeca gadget als in de vorm van festival gadget. Op informele feesten zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, etc zien we vaak dat de handheld confetti cannons gebruikt worden.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15