De Horeca Bazaar

Grijze ballonnen - Rond - 30cm

Decoratieve ballonnen van de hoogste kwaliteit!

De decoratieve ballonnen zijn simpelweg bedoeld om van een feest een geweldig feest te maken! De decoratieve ballonnen geven een speelse sfeer aan een evenement, door de eindeloze mogelijkheden zijn de decoratieve ballonnen op elk soort evenement bruikbaar. Op jubileums of openingen zie je regelmatig een ballonnenboog of ballonpilaar verschijnen, hiervoor zijn de decoratieve ballonnen perfect geschikt. Ook om te gebruiken als helium ballon zijn de decoratieve ballonnen prima te gebruiken. Ook populaire artikelen zijn de LED ijsblokjes en de opblaaskrokodillen

Professionele kwaliteit ballonnen voor de allerlaagste prijs!

De Horeca Bazaar importeert alle feest producten direct bij de producent, hierdoor blijven de prijzen laag, vanwege het feit dat een eventuele tussenhandelaar word overgeslagen. Niet alleen zijn de prijzen erg laag, ook de kwaliteit van de decoratieve ballonnen is erg goed.
Tip: combineer de decoratieve ballonnen met onze feestballonnen en confetti shooters voor een ultieme feestsfeer! Bestel de decoratieve ballonnen bij De Horeca Bazaar voor 16:00 en ze zijn de volgende dag al bij u in huis!
goedkope ballonnen bestellen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Glow sticks rood

Glowsticks - Rood

Breeklichtjes kopen als ideale feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,05
Per stuk
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

Vanaf
0,54
Per stuk