De Horeca Bazaar

Grijze ballonen - 91cm

Grote ballonnen tegen zeer kleine prijzen! Laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Feestartikelen en feestdecoratie vormen al sinds jaar en dag een zeer belangrijk onderdeel van festivals, evenementen, verjaardagen, feestjes en andere feestelijke bijeenkomsten. Deze producten voor de setting, de sfeer en het gevoel dat mensen vanaf minuut 1 hebben. Vooral tegenwoordig is het erg belangrijk om het juiste gevoel mee te geven aan uw festival of evenement. Steeds vaker zien we themafeesten. Dit geeft een kapstok om uw feestartikelen of feestdecoratie aan op te hangen.

Grote ballonnen; zowel geschikt als feestdecoratie maar ook als feestartikelen!

Ballonnen worden natuurlijk al sinds jaar en dag gebruikt as feestdecoratie. Waar ballonnen zijn, daar is het feest.... en andersom natuurlijk! Daar vormen deze grote ballonnen van een meter doorsnee geen uitzondering op. Sterker nog; deze grote ballonnen vormen een super mooie eyecatcher in een grote zaal of feesttent. De laatste jaren worden de grote ballonnen echter ook steeds vaker ingezet als feestartikel. Vanaf het podium worden de ballonnen het publiek ingegooid. Vaak in combinatie met strandballen en opblaasdieren wordt het publiek verrast en geprikkeld met een grote hoeveelheid opblaasproducten die boven het publiek zweven. Deze grote ballonnen zijn daar uitermate geschikt voor. Deel bij aankomst een festival zonnebril uit aan uw gasten en zorg voor een chique uitstraling voor een klein prijsje!

Grote ballonnen tegen de kleinste prijsjes!

Wij richten ons op de leukste feestartikelen en party gadgets Maar daar laten we het niet bij; wij vinden het belangrijk dat onze klanten slechts op een plek te hoeven kijken, ook voor de beste prijs. Daarom nemen wij enkel producten op in ons assortiment wanneer we deze laagste prijs ook altijd kunnen garanderen. Dat geldt dus zeker ook voor deze grote ballonnen! Hoe wij dit doen? Wij kopen de grote ballonnen in enorme hoeveelheden in. Op deze manier creëren we schaalvoordelen bij de inkoop die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten. Op deze manier creëren we een win-win situatie.Een bijkomend voordeel van onze grootschalige import, is dat we deze grote ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Grote ballonnen online kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 94 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Grijze ballonen 91cm
Grijze ballonen 91cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2906
9 10