De Horeca Bazaar

Transparante ballonnen - 91cm

Unieke transparante mega ballonnen; perfect om te vullen met confetti!

Ballonnen, niet meer weg te denken als feestdecoratie. Dit feestartikel is echt nummer één als je denkt aan de versiering van je feest, verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis. Dit komt omdat ze gemakkelijk op te blazen en op te hangen zijn. Omdat er ook in de feestwereld continue vernieuwingen zijn, zijn de ballonnen er tegenwoordig in verschillende kleuren, vormen en maten. We hebben nu zelfs de transparante mega ballonnen mogen toevoegen aan ons assortiment! De ballonnen hebben een diameter van 91cm en zijn ook meteen van dikker latex gemaakt dan de standaard feestballon. Hierdoor zijn ze geschikt om mee over te gooien zonder dat ze snel kapot zullen gaan! Zeker festivals of andere grote feesten maken hier veel gebruik van.

Transparante mega ballonnen vullen met confetti

Het leuke van de transparante mega ballonnen is natuurlijk dat je er alles doorheen kan zien. Dit maakt ze uitermate geschikt om te vullen met confetti! Denk bijvoorbeeld aan hartjes confetti, gewone multicolor confetti of andere kleuren losse confetti. Wanneer er met de doorzichtige mega ballonnen overgegooid wordt zie je de confetti krioelen. Dit geeft een super tof beeld! Op deze manier kan je je feestartikelen volledige stylen naar je eigen smaak.

Mega ballonnen kopen met de allerlaagste prijsgarantie!

Wij bieden deze doorzichtige mega ballonnen aan voor de laagste prijs in Nederland en België. Vind je ze toch ergens goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan. Dat we de goedkoopste zijn en natuurlijk willen blijven, dat moeten we wel nakomen. Deze goedkope prijs kunnen we bieden door de grootschalige inkoop bij de directe bron. Hierdoor hebben we ook alles grootschalig op voorraad. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 7 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Goedkope mega ballon kopen
Goedkope mega ballon kopen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2889
10 10