Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Hoeveel helium heb ik nodig?

Geschreven door: op 04 Dec 2016
Het is altijd leuk als wetenschap en feestjes samen komen. Het meest voorkomende "scheikundige" feestartikel, zijn helium ballonnen.
Helium ballonnen worden op allerlei manieren gebruikt. Als decoratie, als activiteit of op bijvoorbeeld festivals om een locatie aan te duiden. Er is een vraag die altijd gesteld wordt bij de aanschaf van helium:

Hoeveel helium heb ik nodig?


In onderstaande schema kun je precies aflezen hoeveel helium je nodig hebt voor onze ballonnen. Alle ballonnen op onze website zijn geschikt voor helium.
Hoeveel helium heb je nodig
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Reacties

erna 22 Sep '18

Hoe zit het met die grote 100cm ballonnen? Blijven die ook maar 1 dag in de lucht? Die 30cm ballonnen liggen de volgende morgen allemaal voor pampus.....

> Reageren
Naam
E-mail
Verzenden ››
Cancel

Marleen Huijbregts 24 Sep '18

Goedemorgen Erna,

Bedankt voor je bericht!

De 100cm ballonnen zullen met helium ongeveer net zo lang blijven zweven als de 30cm. Dit is maar 5 tot 7 uur.. Wil je ballonnen die echt lang blijven zweven, dan zou je moeten gaan voor folie ballonnen. Deze laten minder lucht door waardoor ze veel langer zweven!

Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan hoor ik het graag van je.

Met vriendelijk groet,

Marleen Huijbregts
De Horeca Bazaar

ander van de Venn 28 Nov '17

Hallo,

We hebben voor een feest 20 grote ballonen nodig.
Nu had ik ballonen gezien van 100 cm doorsnee.
We hebben de ballonen nodig om door de zaal te vliegen.
Welke ballonen kunnen we het beste gebruiken, normale of metallic?
Moet daarnaast er ook een beetje helium erin?
Zoja hoeveel en wat zijn de extra kosten voor helium.
Hoor graag snel van jullie

met vriendelijkde groet,

Sander van de Venn

> Reageren
Naam
E-mail
Verzenden ››
Cancel

De Horeca Bazaar 28 Nov '17

Goedemiddag Sander,

Onze 100cm diameter mega ballonnen zijn perfect voor feestjes in een grote ruimte! Het publiek zal deze gaan overgooien in de ruimte waardoor het eigenlijk niet nodig is om deze te vullen met helium. Natuurlijk zou je ze altijd voor de helft kunnen vullen, maar wanneer je ze volledig vult met helium zullen ze naar het plafond stijgen en kan niemand er meer bij. Indien je toch interesse hebt in helium kan je in deze blog goed lezen hoeveel er nodig is. Je kan met 1 tank van ons 2 ballonnen van 100cm diameter voor de helft vullen. Je vindt onze helium tanks hier: https://www.dehorecabazaar.nl/ballonnen-en-overige-feestdecoratie/ballon-accessoires/helium-tank-voor-helium-ballonnen-045m3/.

Onze 100cm diameter mega ballonnen pastel en metallic zijn hier beide geschikt voor. Qua kwaliteit liggen deze twee soorten ook op dezelfde lijn. Alleen de kleur is anders bij metallic en bij pastel.

Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het uiteraard graag van je!

Met vriendelijke groet,
Marleen Huijbregts
De Horeca Bazaar

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.