De Horeca Bazaar

Opblaas krokodil

Maak uw publiek gek met onze opblaasdieren en strandballen!

Beleving is het kernwoord in onze huidige uitgaanswereld. Nooit eerder werden er zoveel feestartikelen aangewend om het publiek te vermaken en te entertainen! We kennen de ballonnen, confetti shooters, led foam sticks en nog legio andere feestartikelen. De Opblaaskrokodil is echter een feestartikel dat de laatste tijd is toegevoegd, hij is nu echter al niet meer weg te denken uit de festival scene!

Opblaaskrokodil en andere opblaasdieren voor een ongekende sfeer!

De opblaaskrokodil en de andere inflatables hebben een aantal jaar geleden hun intreden gedaan op de festivals, en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Alle sfeerfotos op een event bevatten bijna een type inflatable. De oorsprong ligt bij een DJ die de show met stip op 1 heeft gezet, belangrijker nog dan de muziek. Beleving, dat is waar het om draaide. Deze DJ gooide strandballen, opblaasdieren en andere gekke opblaasbare feestartikelen het publiek in het de entertainment waarde te verhogen. Inmiddels hebben vele DJs zijn voorbeeld gevolgd en ook festivalorganisatoren kopen onze opblaasdieren en strandballen massaal op, met enkel het doel om de entertainment tijdens hun event te verhogen!

De opblaaskrokodil als feestdecoratie!

Onze primaire afzetmarkt zijn de horecagelegenheden en festivals in Nederland en Belgie. Zoals gezegd worden onze opblaasdieren en strandballen veel gebruikt om het publiek te entertainen op festivals. De krokodillen geven een echte zomerse sfeer op een festival. Helaas is het zo dat het in Nederland nog wel een regent, dan zijn ze leuk te combineren met: wegwerp poncho’s! De opblaaskrokodil en de strandbal worden ook veelvuldig gebruikt in de horeca. Themafeesten zijn tegenwoordig enorm populair, zo zien we vaak het Hawaii themafeest voorbij komen. Hierbij wordt de opblaaskrokodil bijvoorbeeld aan het plafond gehangen en ballonnen bij de entree geplaatst. Op deze manier creëer je nog meer sfeer rondom je themafeest!

Opblaaskrokodil en andere opblaasbare dieren tegen de laagste prijs van Nederland!

Al onze feestartikelen, en dus ook onze opblaasbare feestartikelen, bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland! Wij importeren deze opblaaskrokodil erg grootschalig en direct bij de fabrikant, hierdoor zijn wij geen marges kwijt aan dure tussenhandelaren en kunnen we u de laagste prijs van Nederland garanderen. Heeft u deze opblaaskrokodil elders goedkoper gevonden? Laat het ons weten en we passen direct onze prijzen aan.
Een bijkomend voordeel van ons grootschalig importeren is dat wij al onze opblaasdieren en strandballen altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw opblaaskrokodil kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 818 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
oplaaskrokodil kopen
oplaaskrokodil kopen
Stranballen opblaaskrokodil
Stranballen opblaaskrokodil
Opblaaskrokodil festival kopen
Opblaaskrokodil festival kopen
Opblaasdieren bestellen
Opblaasdieren bestellen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 8.41
1 10 9.1 2880
8 10