De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zwarte ballonnen - 28cm

Voor een chique of juist mysterieuze uitstraling ga je voor goedkope zwarte ballonnen!

Zo lang er mensen zijn worden er al feestjes gevierd, en tegenwoordig is de ballon daarbij onmisbaar. Wij als De Horeca Bazaar zijn daarom ook erg enthousiast dat wij weer een groot scala aan nieuwe ballonnen mogen toevoegen aan ons assortiment. Zo ook deze zwarte latex ballon. De ballonnen kunnen ook gebruikt worden voor grote evenementen, verjaardagen en horeca gelegenheden. Zwarte ballonnen geven direct een chique en mysterieus effect.

Wie gebruiken de goedkope zwarte feestballonnen?

De zwarte ballonnen worden door hun chique uitstraling voornamelijk gebruikt voor formele evenementen zoals een gala. De goedkope zwarte ballonnen zijn ook erg mysterieus, zo kan de ballon ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een Halloween feest. De ballon is dan erg leuk in combinatie met een groene ballon.

Zwarte ballonnen bij een gender reveal party

Zwarte ballonnen zijn ook zeer geschikt bij een gender reveal party. Zo kan je de ballon vullen met confetti in de kleur van de baby en kan de vader, of moeder, als eerste een ballon laten klappen zodat de verassing gelijk duidelijk is over welk geslacht de baby gaat krijgen. Bij De Horeca Bazaar hebben wij namelijk ook licht blauwe confetti en roze confetti.

Zwarte feestballonnen, gewoon bij de horeca bazaar

Wij van De Horeca Bazaar willen altijd het nieuwste op het gebied van feestartikelen en party benodigdheden. Wij hebben ons assortiment daarom dus ook uitgebreid met nieuwe party balloons. De ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit. Omdat wij onze producten direct bij de producten inkopen, zorgen wij er voor dat als wij het goedkoop inkopen, ook weer goedkoop kunnen verkopen. Hier heeft onze klant weer een enorm voordeel aan. Wij hanteren zo dus ook onze laagste prijs garantie, vindt u hetzelfde product elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Bestelt u voor 18:00 uur dan heeft u uw bestelling morgen in huis. (Nederland & België)

9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"