De Horeca Bazaar

Transparante ballonnen - Rond - 30cm

Decoratieve ballonnen vanaf nu ook in deze unieke transparante variant!

Wie kent de welbekende ballonnen niet? Dit is toch wel de standaard variant als je het hebt over ballonnen. Ze worden gebruikt bij verschillende feesten, elementen of andere bijzondere gelegenheden. Maar tegenwoordig zijn er veel meer soorten ballonnen, denk bijvoorbeeld aan de LED ballonnen, maar we hebben ook juist mega varianten van 100cm of zelfs 130cm. Voor iedere gelegenheid een partygadget op maat, ideaal!

Transparante decoratieve ballonnen met vele mogelijkheden!

Het leuke van de transparante decoratieve ballonnen is natuurlijk dat ze doorzichtig zijn. Dit is sowieso al erg uniek en natuurlijk super tof! Je kan de ballonnen vullen met leuke kleine confetti snippers of andere lichte materialen. Hierdoor kan je de doorzichtige ballonnen volledig naar jouw eigen smaak stylen. Je zou ze natuurlijk ook nog kunnen vullen met helium. Hierdoor kan je ze tegen het plafond aan laten zweven of je maakt ze vast aan een touwtje waardoor je ze ergens aan vast kan binden. Genoeg mogelijkheden dus!

Waarom biedt De Horeca Bazaar de laagste prijs op de decoratieve ballonnen?

Niet alleen op de decoratieve ballonnen, maar op alle producten biedt De Horeca Bazaar de laagste prijs garantie! Dit komt omdat wij alle producten grootschalig inkopen bij de directe bron. Dit creëert verschillende schaalvoordelen waardoor we onze producten zo goedkoop kunnen aanbieden. Vind je de producten toch ergens anders goedkoper? Laat het dan even weten, dan passen wij onze prijs aan! Daarnaast geeft de grootschalige inkoop ons het voordeel dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Meer info
Minder info

Nog 41 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Goedekope decoratieve ballonnen kopen
Goedekope decoratieve ballonnen kopen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 12.34
1 10 9.1 2889
10 10