De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte strandballen - 30cm - rood

Laat uw eigen strandbal bedrukken voor sfeervolle promotionele artikelen!

Waar we het jaren geleden nog vooral moesten doen met flyers, posters en andere vormen van traditioneel drukwerk, daar gaat het marketingbudget nu ook naar andere vormen van promotie. Natuurlijk is online marketing en Social Media reclame niet meer weg te denken uit onze huidige manier van adverteren. Vooral ook voor horeca en festivals zijn social media onmisbaar. Tegenwoordig zien we festivals ook erg vaak gebruik maken van social media ambassadeurs. Naast digitale vormen van marketing, zien we ook een enorme opkomst van promotionele artikelen. In de zomer zijn de bedrukte strandballen een zeer populaire vorm van merchandise.

Strandbal bedrukken om uw festival te promoten!

Wat is het belangrijkste bij het inzetten van promotionele artikelen? Dat uw merchandise matcht met uw doelgroep en aansluit bij het gevoel dat u wil overbrengen. strandballen staan voor positiviteit, vrolijkheid, zomer Dus wat past er beter bij een zonnig zomerfestival dan deze strandballen te laten bedrukken voor een perfecte beach vibe!

Strandballen bedrukken met de garantie op de laagste prijs!

Uw strandbal bedrukken doet u uiteraard bij De Horeca Bazaar! Wij bieden niet alleen het breedste en leukste assortiment feestartikelen, promotionele artikelen en merchandise.... Wij bieden dit alles ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Europa! Wij kopen de strandballen enorm grootschalig in, waardoor we schaalvoordelen creëren die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie!
Uw strandbal bedrukken doet u dus goedkoop en snel bij De Horeca Bazaar!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"