De Horeca Bazaar

Bedrukte mega ballonnen - pastel

Mega grote ballonnen bedrukken; een waanzinnige eyecatcher!

Voor een feest kan er geen betere decoratie zijn dan een groot aantal ballonnen, Ballonnen zijn namelijk de grootste smaak makers die je je maar kan bedenken. En omdat ballonnen dus zo populair zijn, hebben wij nu de mogelijkheid om al onze ballonnen van 30 en 33 cm te laten bedrukken. Wij denken namelijk dat dit een enorme toevoeging is tot uw feest of evenement. Met bedrukte ballonnen maak je het feest helemaal af en geeft u uw decoratie een 'twist' van uw bedrijf, winkel of andere instantie.

Bedrukte ballonnen volledig naar uw eigen ontwerp

Ballonnen zijn dus de bekendste en meest gebruikte decoratie middelen. En u wilt dat uw feest er qua ambiance geweldig uit ziet. Pak dan nu uit met bedrukte ballonnen bij De Horeca Bazaar. Wij drukken de ballonnen volledig naar uw eigen ontwerp en zorgen dat alles er goed en netjes uit komt te zien. Houdt wel rekening met een langere levertijd dan onze normale ballonnen. Als u verder nog vragen heeft neem dan snel contact met ons op!

Bedrukte ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland

Deze ballonnen van uitermate hoge kwaliteit koopt u natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Wij hanteren voor onze producten de laagste prijs van Nederland en wij zullen altijd proberen onze prijs zo laag mogelijk te houden voor onze klanten . Voor bedrukte ballonnen hanteren wij prijzen voor 1 kleur of meerdere kleuren. Meer duidelijkheid over onze prijzen en de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

Bedrukte ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar

Bestel nu je bedrukte ballonnen bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze ballonnen direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, vind u namelijk hetzelfde product elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Aan onze ballonnen zit wel een productie tijd, vraag dus op tijd een offerte aan waar in u uw bedrukking bij ons aanmeld en u krijgt gelijk meer duidelijkheid over de levertijd.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Bedrukte mega ballonnen - pastel
Bedrukte mega ballonnen - pastel
bedrukte ballonnen met eigen logo
bedrukte ballonnen met eigen logo

Wij gebruiken cookies