De Horeca Bazaar

Bedrukte feest ballonnen - pastel

Feestballonnen bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland!

Ballonnen zijn feestdecoratie nummer 1; waar ballonnen zijn, daar is het feest. En andersom uiteraard. Ballonnen worden al sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Het bedrukken van ballonnen is daar later bijgekomen als toegevoegde waarde. Het personaliseren van de ballonnen wordt vaak ingezet om een merknaam naar voren te laten komen of om de opening van een nieuw bedrijf extra kracht bij te zetten. Waar de bedrukte feestballonnen ook voor gebruikt worden; ballonnen zijn altijd een goed idee!

Bedrukte ballonnen voor veel verschillende gelegenheden!

Ballonnen zijn onbedrukt al erg breed in te zetten; denk aan bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes, bruiloften, jubilea of andere gezellige gebeurtenissen. Het bedrukken van ballonnen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen in populariteit. Vooral als marketing- en promotie instrument wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de kracht van ballonnen. Mensen associëren ballonnen met gezelligheid en plezier. Dit is voor een merk natuurlijk een zeer positieve associatie. Dat is ook de reden waarom ballonnen zo ontzettend vaak als marketing instrument ingezet worden.

Bedrukte ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden niet alleen het breedste assortiment ballonnen, wij bieden ze ook bedrukt aan en tevens met de garantie op de laagste prijs. Onze ballonnen worden geproduceerd in de Spaanse fabriek van Balloonia. Daar hebben wij een enorm goed relatie mee waardoor wij onze ballonnen en bedrukte ballonnen altijd aan kunnen bieden tegen de laagste prijs van Nederland en België!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Feest ballonnen - 28cm - Pastel
Feest ballonnen - 28cm - Pastel
bedrukte ballonnen met eigen logo
bedrukte ballonnen met eigen logo

Wij gebruiken cookies