De Horeca Bazaar

Bedrukte mega ballonnen - metallic

Metallic mega ballonnen bedrukken geeft een waanzinnig effect!

Ballonnen zijn dé gangmaker op elk feest en omdat ballonnen tegenwoordig enorm populair zijn hebben we een stel ballonnen de optie gegeven om ze te laten bedrukken. Wij denken namelijk dat dit een enorme toevoeging is tot uw feest of evenement. U maakt namelijk iets 'eigen' wanneer u de ballonnen laat bedrukken en ophangt op uw evenement of feest.

Bedrukte ballonnen kopen voor uw bedrijfsfeest

Ballonnen zijn dus de bekendste en meest gebruikte decoratie middelen. En u wilt dat uw feest er qua ambiance geweldig uit ziet. Pak dan nu uit met bedrukte ballonnen bij De Horeca Bazaar. Wij leveren onze ballonnen voor elk denkbaar evenement. Of u nou op een beurs staat of dat u de ballonnen gebruikt bij een feestelijke opening van een bedrijf of winkel. U hoeft alleen maar een ontwerp door te geven en het aantal ballonnen en wij doen de rest van het werk! U kunt met deze ballonnen ook enorm goed reclame maken. Geef ze bijvoorbeeld weg als u met een stand op straat samples van uw product aan het uitdelen bent.

Bedrukte ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland

Deze ballonnen van top kwaliteit koopt u natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Ballonnen laten bedrukken is natuurlijk een top idee! Voor elk feest of ander evenement is er altijd wel een geschikt moment om bedrukte ballonnen van pas te laten komen. Wij hebben nu dus al onze kleuren de optie gegeven om bedrukt aan u te laten leveren. Voor bedrukte ballonnen hanteren wij prijzen voor 1 kleur of meerdere kleuren. Meer duidelijkheid over onze prijzen en de mogelijkheden?

Bedrukte ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar

Bestel nu je bedrukte ballonnen bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze ballonnen direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, vind u namelijk hetzelfde product elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Aan onze ballonnen zit wel een productie tijd, vraag dus op tijd een offerte aan waar in u uw bedrukking bij ons aanmeld en u krijgt gelijk meer duidelijkheid over de levertijd.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Bedrukte mega ballonnen - metallic
Bedrukte mega ballonnen - metallic
bedrukte ballonnen met eigen logo
bedrukte ballonnen met eigen logo

Wij gebruiken cookies