De Horeca Bazaar

Bedrukte feest ballonnen - metallic

Prachtige metallic ballonnen bedrukken; uiteraard tegen de allerlaagste prijs!

Ballonnen zijn natuurlijk de bekendste feestdecoratie. Overal ter wereld worden ballonnen geassocieerd met feest, sfeer en gezelligheid. Ballonnen worden al sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten, het is echt nog niet heel lang dat ballonnen ook bedrukt worden met logo, merknaam of andere (reclame)uitingen. De populariteit van bedrukte ballonnen houd nog steeds aan en vertoont nog steeds een stijgende lijn! Wij zijn dan ook trots dat wij een zeer breed assortiment aan ballonnen aan kunnen bieden.

Bedrukte metallic ballonnen voor een positieve merkassociatie!

Onze bedrukte metallic ballonnen zijn ontzettend populair. Dat komt omdat bedrukte metallic ballonnen eigenlijk altijd een goed idee is; denk aan bedrijfsopeningen, evenementen, horecagelegenheden, etc. Waar de ballonnen vaak in kleinere oplages besteld worden voor verjaardagen, bruiloften of andere particulieren gelegenheden, daar zijn onze bedrukte ballonnen juist erg in trek in de zakelijke wereld. Denk aan promotie uitingen en het vergroten van de naamsbekendheid. Ballonnen worden altijd geassocieerd met vrolijkheid en positiviteit; welk bedrijf wil dat nou niet?!

Bedrukte metallic ballonnen kopen met de garantie op de laagste prijs!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen het breedste assortiment (bedrukte) ballonnen aan, wij doen dat ook nog eens met de garantie op de laagste prijs! Wij kopen dusdanig grootschalig in bij onze leverancier "Balloonia", dat we ontzettend goede inkoopcondities hebben opgebouwd. Vanwege deze hechte samenwerking kunnen we onze ballonnen, zowel bedrukt als onbedrukt, altijd aanbieden tegden de laagste prijs van Nederland.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Feest ballonnen - 28cm - Metallic
Feest ballonnen - 28cm - Metallic
Goedkope bedrukte ballonnen
Goedkope bedrukte ballonnen

Wij gebruiken cookies