De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Sound activated LED armband - Blauw

Led armband die door middel van muziek wordt geactiveerd! De nieuwste festival rage!

Feestartikelen, en met name led feestartikelen zoals LED foam sticks en LED ballonnen, worden steeds populairder in onze uitgaanswereld. Waar voorheen een paar knipperlampjes voldoende was om discotheekgangers te vermaken, daar zijn er tegenwoordig mega vuurwerkshows, danseressen, CO2 kanonnen en nog veel meer effecten die het WOW-effect moeten creëren bij uw publiek. Gewone feestartikelen kunnen daar ook sterk aan bijdragen omdat uw gasten er direct mee in contact komen hebben ze vaak zelfs een groter effect. Wij verzamelen de leukste horeca gadgets en festival sfeermakers zodat u uw publiek kan blijven prikkelen!

Led armband die geactiveerd wordt door muziek, unieke party gadget!

Wij willen blijven vernieuwen en daarom is de led armband nieuw opgenomen in ons assortiment. Deze led armband is uniek omdat het reageert op muziek en op andere trillingen. Met deze armband creëert u dus uw eigen lichtshow, precies op de maat van de muziek. Niet voor niets dat dit product een doorslaand succes is bij onze grotere relaties. Uw gasten hoeven niets vast te houden. De led armband zit erg comfortabel en blijft daarom ook vaak de hele dag om de pols. Op deze manier hebben ze een enorm effect op de sfeer van uw horecagelegenheid of festival..... En dat de hele dag lang!

Led armband kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Zoals gezegd richten wij ons op het meest complete assortiment feestartikelen en party gadgets van Nederland. Een bijkomend voordeel is dat wij onze producten enorm grootschalig importeren en daarom ook de laagste prijs kunnen garanderen. Dat geldt ook voor deze blauwe led armband. De schaalvoordelen die wij creëren bij onze inkoop, geven we weer terug aan u als afnemer. Daarnaast kunnen we ook voor de led armbanden onze 24-uurs service garanderen. Vandaag online uw sound activated led armband kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 3377 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.77