De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Shotglaasjes fluoriserend blauw - 2cl

Unieke fluoriserende blauwe shotglaasjes 2cl voor de beste prijs in de Benelux!

Een echte trend van het moment; de shotglaasjes. Een stapavond is niet meer compleet zonder de welbekende shotjes. De jongeren bestellen de hele avond door biertjes, wijntjes of andere alcoholistische dranken maar ze wisselen vrijwel allemaal af met een shotje. Het leuke van zo'n shotje is dat je het snel even tussendoor kan drinken en het een enorme impact heeft. Beleving is tegenwoordig alles. Dus iedere horecagelegenheid kan met deze borrelglaasjes hierop inspelen door af en toe zelf mee te shotten. Persoonlijk contact wordt enorm gewaardeerd waarna de gasten sneller bereid zijn terug te gaan naar een bepaalde bar. De plastic shotglaasjes zijn dus erg belangrijk op een stapavond, maar wanneer je voor totale beleving wilt gaan, dragen de LED foamsticks en natuurlijk de confetti kanonnen hier ook aan bij!

Fluoriserende shotglaasjes die oplichten bij blacklight!

De welbekende shotglaasjes bieden wij aan in verschillende kleuren en maten. Omdat we altijd willen verbeteren en optimaliseren hebben we de fluoriserende borrelglaasjes toegevoegd aan ons assortiment! Het toffe van deze plastic shotglaasjes is dat ze oplichten bij UV licht, ook wel blacklight genoemd. Heb je binnenkort een blacklight party? Dan mogen onze fluoriserende borrelglaasjes zeker niet ontbreken! Je kan ze uitdelen als geschenk met bijvoorbeeld jouw logo erop bedrukt. Dit kunnen we uiteraard ook voor je realiseren. De shotglaasjes dragen dan bij aan de promotie van jouw feest, kroeg of café! Natuurlijk kan je de fluoriserende shotglaasjes ook gewoon in je eigen bezit houden en gebruiken waar ze voor bedoeld zijn; eruit shotten. De fluoriserende borrelglaasjes zijn dus gaaf bij een blacklight party, maar deze plastic shotglaasjes zij ook super leuk bij gewoon licht, ze hebben namelijk van zichzelf al een felle fluoriserende blauwe look.

De goedkoopste fluoriserende blauwe shotglaasjes koop je bij De Horeca Bazaar.

De blauwe fluoriserende shotglaasjes 2cl zijn uniek in hun soort. Maar dit is zeker niet aan de prijs te zien. Wij kopen onze producten namelijk grootschalig in bij de directe bron. Onze fluoriserende shotglaasjes 2cl hebben we zelfs speciaal op maat laten maken met ons logo op de onderkant. Deze grootschalige inkoop creëert schaalvoordelen waardoor we onze producten, zo ook deze borrelglaasjes, kunnen aanbieden voor de goedkoopste prijs in de Benelux! Mocht je deze shotglaasjes ergens goedkoper zien, dan passen wij uiteraard de prijs voor je aan!

Nog 4516 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.92