De Horeca Bazaar

LED ijsblokjes - Blauw

Prachtig blauw oplichtende led ijsblokjes!

ijsklontje LED Blauw lichtgevendeijsklontjesblauw
Ons uitgaansleven verandert in een zeer rap tempo. Waar het gebruik van goed licht&geluid vroeger voldoende was om uw vaste gasten betrokken te houden, tegenwoordig is het van belang om non stop te blijven vernieuwen, om uw gasten te blijven prikkelen! Wij selecteren voor u de leukste producten en belangrijkste party gadgets van nu! Vanwege de enorme vlucht in evenementen en festivals is het belangrijk om up to date te blijven van de leukste party gadget..... Wij bieden u deze tegen de laagste prijs van Nederland en Belgie! Deze led ijsblokjes zijn onze meest recente toevoegingen!

Hoe werken deze led ijsklontjes precies?


Heel gemakkelijk! Onze led ijsklontjes hebben afmetingen van 2,5x2,5x2,5cm. De led ijsblokjes zijn voorzien van twee sensoren aan de onderkant. Zodra beide sensoren geraakt worden, worden de led lampjes in het ijsblokje direct geactiveerd en gaan de lampjes automatisch aan. Het grote voordeel is dat de lampjes gespaard worden wanneer u geen gebruik maakt van de led ijsblokjes. Op deze manier gaan de led ijsklontjes erg lang mee en kunt u ze avond na avond gebruiken!
Onze led ijsklontjes zijn echter puur decoratief van aard, ze lichten uw karaf water of ijs emmer prachtig op, maar zijn niet koud!

Door wie worden de led ijsblokjes precies gebruikt?


Door horeca eigenaren, festival organisaties, maar zeker ook door particulieren! Denk bijvoorbeeld aan een mooie grote karaf water die op tafel staat en prachtig oplicht doormiddel van deze led ijsblokjes, dat kan zowel in een restaurant maar zeker ook gewoon bij u in huis! Of denk aan een ijsemmer in een feestcafe die prachtig oplicht doormiddel van onze led ijsblokjes.... een prachtig resultaat!
Daarnaast worden de led ijsblokjes ook vaak in clubs gebruikt om de bottle service te promoten. Op deze manier kunt u uw betere relaties in the spotlight zetten!

Tip: Voor een led gethematiseerd feest is het een aanrader om eens een kijkje te nemen bij onze LED vingerlampjes en LED foam sticks.

Led ijsblokjes kopen met de garantie op de laagste prijs!


Zoals gezegd proberen wij voor u de leukste party gadgets te selecteren zodat u uw gasten kunt blijven verbazen en entertainen. Wij bieden ons leuke assortiment ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland en België. Vanwege onze enorme inkoopvoordelen kunnen wij deze laagste prijs ten alle tijden garanderen!
Een bijkomend voordeel van het feit dat wij onze led ijsblokjes enorm grootschalig inkopen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur uw led ijsblokjes online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"