De Horeca Bazaar

Nepsnorren

Wil je leuke foto's maken op jouw feestje of heb je een photobooth? Bestel plaksnorren! Gegarandeerd de laagste prijs.

Nepsnorren feest snor fake mustache Fake mustache nepsnor nep snorren

Nepsnorren voor jong en oud!

De leukste rage bij feestjes in de feestwereld is toch wel het verkleden en er met zijn allen hilarisch uit zien door herkenbare rollen aan te nemen. Toen je jong was hield je er ook al van om jezelf te verkleden en op feestjes komt dat stiekem een beetje terug! Dus plak een snor op de lip van je neefjes, nichtjes, broers, zussen of zelfs je oma! Vergeet natuurlijk geen foto’s te maken!

Een nepsnor maakt elk feest (te) gek!

Nepsnorren zijn eigenlijk heel veelzijdige feestartikelen. Je kunt ze uitdelen bij de ingang van je evenement of partij, zodat later heel de zaal vol staat met gekke cowboys en professoren. Of wanneer je een photobooth hebt voor alle gasten op een bruiloft of bedrijfsfeest. Zeker in combinatie met de LED feesthoedjes zijn de nepsnorren natuurlijk onmisbaar! En natuurlijk zijn ze ook perfect voor kinderen om bijvoorbeeld hun cowboyoutfit compleet te maken.

Goedkoopste nepsnorren van Nederland bij de Horeca Bazaar!

Wij garanderen de laagste prijsgarantie van Nederland! Wanneer u ergens anders de nepsnorren goedkoper aantreft, betalen wij u het verschil terug en passen wij onze prijs direct aan! Doordat we op grote schaal direct bij de bron inkopen, behalen we dubbele schaalvoordelen en dat ziet u terug in de prijs! Ook betekent dit dat we direct uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurservice blijvend in stand houden; vóór 16u besteld = morgen al in huis! Perfect in combinatie met de confetti shooters met vulling naar keus!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."