De Horeca Bazaar

LED fiber stick

Leuke LED fiber sticks om uit te delen tijdens een event!

Bij De Horeca Bazaar bieden we je vele manier aan om je gasten te prikkelen, van confetti shooters tot LED ijsblokjes, we hebben alles voor je in huis. Het is voor je gasten ook belangrijk, want ze willen steeds meer en meer. Het zit hem vaak ook in de details, voor jou hebben we voor ieder detail wel een bijpassend product.

Fiber sticks voor een knal fuif

Ze zijn een geweldige verschijning voor op een feestje, maak op een rustig moment tijdens de muziek de ruimte donker en laat iedereen zijn fiber stick in de lucht steken. Een prachtig effect waarbij er ook geweldige foto’s gemaakt kunnen worden. Leuk voor je gasten om ze dan later op social media terug te zien.

Light it up

Buiten deze prachtige fibersticks hebben we nog vele andere LED producten om je event te verlichten en tegelijkertijd je gasten te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan onze LED ballonnen in vele verschillende kleuren en maten. Of onze LED echo microfoons voor meer interactie tijdens het feest. Kortom, ook voor jou hebben we de geschikte producten om er een super tof evenement van te maken.

Meer info
Minder info

Nog 12831 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Lichtgevende fiber sticks, scherpe prijs
Lichtgevende fiber sticks, scherpe prijs
LED fiber stick kopen
LED fiber stick kopen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 1.49
1 10 9.1 2880
8 10