De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED echo microfoon

Gave LED echo microfoons om uit te delen op je event!

Op allerlei verschillende manieren proberen we jouw event op te pimpen met vele soorten party gadgets en andere feest artikelen. Voor nog meer leuke aankledingen, kijk dan gerust even bijvoorbeeld bij onze ballonnen voor meer feestelijke inspiraties. Bij ons is er voor jou altijd wel een geschikt product om je evenement mee af te maken en het onvergetelijk te maken.

Echo microfoons voor een geweldig feest

Een echte sfeer maker, deel ze uit in het publiek en laat de mensen lekker mee brullen met de muziek in de LED echo microfoon. Met een drankje (teveel) op heeft iedereen hier wel zin in en kan iedereen zich van zijn of haar beste kant laten zien. Ook leuk om uit te delen voor een mooi sfeer plaats zijn onze LED fiber sticks deze hebben dunne op en neer verende staafjes die licht geven.

Voordelen van bestellen bij De Horeca Bazaar

Bij ons geniet je altijd van de laagste prijs garantie van de Benelux op alle producten in het hele assortiment. Zo is dus ook voor jou het aankleden van je event gewoon betaalbaar. Wat ook een geweldig pluspunt is is dat wanneer je voor 18:00 je bestelling plaatst hij de volgende dag al bij je wordt thuis bezorgd.

Nog 2102 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
2.9