De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Rieten sombrero

Kom in de Mexicaanse sfeer met deze prachtige rieten sombrero!

Themafeesten worden steeds populairder, dat zien we ook aan het aanbod feestartikelen. Steeds vaker zien we een groep feestartikelen in een bepaald thema; hawaii, burlesque, 80's, maar dus zeker ook Spaans/Mexicaans. Met deze grote rieten sombrero is het meteen duidelijk om welk thema het gaat, si senor!

Sombrero voor jouw Mexicaans themafeest!

Zoals gezegd worden de themafeesten, zoals een Mexicaans themafeest, daar sluit deze Sombrero perfect op aan! Met deze Mexicaanse Sombrero hoed waan je je direct op Mexicaanse gronden. De Sombrero staat synoniem voor Mexico. De sombrero gaat perfect met het gebruiken van bijvoorbeeld een Pinata.

Mexicaanse Sombrero tegen de laagste prijs van de Benelux!

De Mexicaanse sombrero leveren wij met de garantie op de laagste prijs! Dit is geen loze belofte maar we maken het ook waar! Wanneer je deze rieten sombrero elders goedkoper ziet, passen wij direct onze prijzen aan. Het feit dat we de sombreros enorm grootschalig importeren heeft dus als voordeel dat we ze tegen de laagste prijs kunnen leveren. Een ander voordeel is dat we de sombreros altijd uit voorraad kunnen versturen; je sombrero voor 18:00 uur vandaag bestellen = morgen al bij je in huis!

Nog 710 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2685
9.1
2685 Beoordelingen
"Top
Snelle levering, zeer tevreden."
3.99