De Horeca Bazaar
9 sep 2015
Producten

Gender Reveal Party

Halloween, Valentijnsdag, Holi Powder Festival, Babyshowers, American Red Cup party’s.
Steeds vaker kopiëren wij gebruiken en feestjes vanuit Amerika en andere delen van de wereld. Waar wij nog minder bekend mee zijn, maar wat ook zeker als gespot is in de lage landen zijn de nieuwe Gender Reveal Party's.

“Gewoon”aan vrienden en familie laten weten, welk geslacht jullie kleine wondertje gaat krijgen, is niet meer. Alles veranderen we in een feestje. Hoe pak je zoiets aan? Laat je je gasten simpelweg de roze of blauw geschilderde kinderkamer zien? Of wordt het allereerste feestje van jullie kleine, al meteen een knalfeest om nooit te vergeten!

No title

Surprise Snippers

Feestvieren & confetti zijn al eeuwen een gouden koppel. Dus ook op jouw Gender Reveal Party kan confetti de hoofdrol spelen. Wordt het een meisje? Roze confetti. Wordt het een jongetje? Blauwe confetti , natuurlijk. Geef iedereen een confetti shooter, 3… 2… 1… Knal; It’s a BOY/GIRL. Doorstrepen indien niet van toepassing. Willen jullie zelf ook verrast worden tijdens het feest? Laat de gynaecoloog het geslacht op een briefje schrijven. Neem een vriend(in) of familielid in vertrouwen, zodat hij/zij voor jullie de roze confetti / blauwe confetti besteld. Of stuur het briefje naar ons op, wij sturen je dan een blanco factuur op, zodat je pas op moment suprême ziet welke confetti je besteld hebt.

Wij gebruiken cookies