Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Gender Reveal Party

Geschreven door: op 09 Sep 2015

Trending: Gender Reveal Party

Halloween, Valentijnsdag, Holi Powder Festival, Babyshowers, American Red Cup party’s.
Steeds vaker kopiëren wij gebruiken en feestjes vanuit Amerika en andere delen van de wereld. Waar wij nog minder bekend mee zijn, maar wat ook zeker als gespot is in de lage landen zijn de nieuwe Gender Reveal Parties.

“Gewoon”aan vrienden en familie laten weten, welk geslacht jullie kleine wondertje gaat krijgen, is niet meer. Alles veranderen we in een feestje. Hoe pak je zoiets aan? Laat je je gasten simpelweg de roze of blauw geschilderde kinderkamer zien? Of wordt het allereerste feestje van jullie kleine, al meteen een knalfeest om nooit te vergeten!

Confetti shooter.

Surprise Snippers

Feestvieren & confetti zijn al eeuwen een gouden koppel. Dus ook op jouw Gender Reveal Party kan confetti de hoofdrol spelen. Wordt het een meisje? Roze confetti. Wordt het een jongetje? Blauwe confetti , natuurlijk. Geef iedereen een confetti shooter, 3… 2… 1… Knal; It’s a BOY/GIRL. Doorstrepen indien niet van toepassing.

Willen jullie zelf ook verrast worden tijdens het feest? Laat de gynaecoloog het geslacht op een briefje schrijven. Neem een vriend(in) of familielid in vertrouwen, zodat hij/zij voor jullie de roze confetti / blauwe confetti besteld. Of stuur het briefje naar ons op, wij sturen je dan een blanco factuur op, zodat je pas op moment suprême ziet welke confetti je besteld hebt.
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.